pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Natürlich, 10 ani de povești cu inspirație pentru casele românilor

Natürlich, 10 ani de povești cu inspirație pentru casele românilor

856 Views

10 ani de Natürlich înseamnă 10 ani de progres, de cariere, parteneriate, provocări, implicare, antreprenoriat, inițiative, comunicare, reinventare. 

”Natürlich - mobilier und decorațiuni” este magazinul ”nemțesc” cu suflet românesc, prezent în România în 12 locații fizice, magazinul online www.naturlich.ro și cu peste 400 de angajați. 100000 de produse de calitate nemțească sunt cuprinse în momentul de față în oferta Natürlich. 

Ce este Natürlich? - Spațiu de inspirație pentru români

Natürlich a revoluționat piața dorind să facă lucrurile altfel. Mai mult ca orice a pus accent pe calitate și unicitate. S-a dezvoltat atât magazinul fizic, cât și magazinul online, accesibil din orice colț al țării. 

Magazinele Natürlich nu înseamnă doar un loc unde se vinde mobilă, este un spațiu pentru inspirație, datorită calității și designului unic, este un loc unde clientul este invitat să vină, să atingă produsul, să-i simtă textura, să vadă cum rezonează  cu el astfel încât să fie decis că este ceea ce are nevoie pentru casa sa.

Magazinele sunt compartimentate în dormitoare, livinguri, birouri, bucătării, la fel ca în locuințele fiecăruia. Și nu oferă doar mobilă, ci o cameră, o încăpere mobilată și decorată integral, de la parchet laminat, covoare, lenjerii de pat, perne decorative, la obiecte de iluminat, vaze și alte decorațiuni care dau viață unei încăperi. Este un loc unde ai impresia că ești acasă. Consilierii Natürlich oferă sfaturi cu privire la amenajare, dar și produse ce pot fi achiziționate în funcție de nevoile și necesitățile clientului. 

Posibilitatea de a personaliza mobilierul de bucătărie

În urmă cu doi ani s-a lansat linia de bucătării la comandă, 100% personalizabile, având în dotare chiuvetă și baterie, electrocasnice și accesorii de bucătărie. 

Natürlich le oferă românilor posibilitatea de a-și personaliza mobilierul de bucătătrie în funcție de preferințele de design și dimensiunile spațiului disponibil. În același timp asigură calitatea produsului final livrat și garanție de 2 ani.

Povestea Natürlich are un început și un viitor pentru că a fost bine construită și consolidată în timp.

Timp de 10 ani Natürlich s-a reinventat și evoluat o dată cu piața, cu cerințele clienților, cărora le-a impus un standard de calitate, le-a insuflat gustul pentru design. Practic, s-a creat o simbioză între magazinul Natürlich și client, dovadă fiind faptul că anual o persoană își face, în medie, de opt ori cumpărăturile la Natürlich. Este, de altfel, o validare din partea clienților pentru calitatea găsită la Natürlich.

După 10 ani de succes, de expansiune în orașe din Transilvania, dar și restul țării, povestea Natürlich continuă. Rămâne optimismul cu care s-a intrat în cel de-al 11-lea an de existență, deoarece se observă o tendință a românilor spre design și produse de calitate, planurile de extindere și promisiunea că standardul calității se va menține și în viitor. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work