pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Mobilierul mic, detaliul care face fiecare spațiu de locuit unic

Mobilierul mic, detaliul care face fiecare spațiu de locuit unic

482 Views

Amenajarea locuinței este un proces gradual, de aplicare treptată, atent dozată, a unor elemente de o mare diversitate, care trebuie să conlucreze perfect pentru a forma o unitate stilistică. Designul interior se construiește strat cu strat, prin adăugare de dimensiuni, texturi și culoare. Începi cu cromatica pereților, a parchetului, continui cu structurile voluminoase - dulapuri, canapele, paturi, mese și închei cu elementele decorative, iar când totul este gata, întotdeauna constați că lipsește ceva. Poate mobilierul mic, acel detaliu care face diferența, care personalizează și care conferă fiecărui spațiu de locuit caracterul său unic. În fond, modelele de corpuri de mobilă sunt limitate, doar combinațiile și tușele individuale sunt nelimitate.

Secretul din oglindă

Unul dintre cele mai cochete elemente de mobilier mic cu care poți crește valoarea utilitară și estetică a unui spațiu este un foarte interesant dulap de depozitare a bijuteriilor cu oglindă. Are un design inspirat, partea frontală fiind pentru admirare, iar interiorul și partea din spate pentru depozitare.

Este prevăzut cu o oglindă de dimensiuni mari, să o surprindă pe cea care se va privi în ea în totalitate și să-i răspundă cu mare claritate la orice întrebări despre cea mai frumoasă dintre frumoasele din cele patru zări. Înăuntru se găsesc numeroase polițe mici, nișe de depozitare și de agățare, pentru bijuterii și produse de înfrumusețare, ca într-un mic atelier unde își prepară fiecare femeie propria doză de mister.

O fi dulap cu oglindă sau oglindă cu compartiment secret? Cine știe, fiind atât de discret și de curios, încât îți vine prima dată să îl cercetezi, ca să te asiguri că știi cum să îl utilizezi.

În spate are rafturi de depozitare subtil amplasate, fiind un element de mobilier bine gândit și pur și simplu încântător, potrivit pentru sufragerie, hol sau dormitor. Iar pereții din interior sunt căptușiți cu material catifelat, normal, pentru că și conținutul este unul delicat.

Masa de cafea și practică, și didactică

Un alt element accesibil și care va da un plus de farmec unei sufragerii este o frumoasă masă de cafea din ratan. Dacă vor fi două, te vei bucura de un set, un armonios duet stilistic. Se curăță ușor, sunt stabile și sigure, în plus fiind prevăzute și cu protecție împotriva accidentelor, datorită marginii înălțate.

Ceștile răsturnate vor fi împiedicate să cadă, astfel că incidentele vor fi izolate și pagubele limitate. Însă covoarele vor fi salvate și prin faptul că, datorită designului avantajos, ceașca nu poate fi pusă oricum, ci doar cu grijă peste bordura înaltă, cumva ceremonios. Această masă te învață arta de a servi cafea, modul corect de a o așeza și de a o savura, fiindcă nu poți face asta dacă se va răsturna, nu?

Locul musafirului neașteptat

Probabil cel mai mare avantaj al mobilierul mic este că nu aglomerează o încăpere, dar o îmbogățește instantaneu atunci când situația o cere. Un taburet este un exemplu excelent despre cum te poți remarca scoțând iepurele din pălărie în ultimul moment. Vine un musafir neașteptat. Sau așteptat, dar nu ies locurile la numărat. Atunci prezinți taburetul și, gata, s-a rezolvat!

Există numeroase modele, printre cei mai căutați fiind tabureții rotunzi cu picioare de metal. Arată modern, iar scaunul căptușit asigură un confort sporit. Foarte apreciați, pentru caracterul practic și nepretențios, sunt și tabureții cubici, cu umplutură din bumbac, moi și ușor de curățat. Un astfel de taburet nici nu trebuie depozitat, putând fi lăsat așa, la întâmplare, ca un zar aruncat prin cameră cu toate laturile câștigătoare: afli, prin fiecare musafir în plus, că norocul ți-a surâs, deoarece nu o să te afli niciodată în situația deloc măgulitoare de a refuza oaspeți sau de a-i ține în picioare.

Mobilierul mic are această calitate, de a nu aglomera o încăpere, dar de a fi exact la locul potrivit atunci când situația o cere.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work