pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Larix dezvăluie sufletul lemnului, pentru ca fiecare casă să devină acasă

Larix dezvăluie sufletul lemnului, pentru ca fiecare casă să devină acasă

476 Views

Orice companie are o viață, o energie care dictează ritmul în care activitatea ei pulsează, un ciclu de dezvoltare, pornind de la o mică idee, care în timp, cu implicare și răbdare, devine tot mai mare. Iar dacă are o viață, are și un suflet, aici, la Larix acesta fiind mereu alimentat de forța creatoare a fiecărui suflet implicat în acest proces elaborat de a transforma un sâmbure de pasiune în ceva cu adevărat minunat.

Asta ne-a motivat la Larix în toți acești ani, să dezvăluim sufletul lemnului și să-i dăruim câte o nouă casă, astfel încât căldura narurală pe care o răspândește să învăluie și să transforme o simplă locuință în acasă. Un mediu nu doar de locuit, ci de trăit, de simțit.

Ca să insuflăm această dragoste, nu am făcut decât să o reproducem pe cea care exista deja, extinzând pasiunea pentru frumos care ne însuflețea familia. Pentru că Larix a pornit ca o activitate de familie și așa a rămas în continuare, doar că una și mai unită, și mai mare.

Mobilier pentru toată casa și pentru toate casele

Dezvoltarea companiei Larix a impus stabilirea unei viziuni pe termen lung asupra procesului de producție, prin integrarea constantă de concepte noi de funcționalitate, pe care le livrăm ambalate într-un design în care investim resurse imense de creativitate. Ne-am propus să aplicăm ultimele tendințe în timp real, rămând în același timp fideli stilurilor Landhaus și Industrial. Așa am devenit unul dintre cei mai importanți producători de mobilier din România, promovând o abordare integrală a echipării unei case cu spațiile necesare de depozitare, organizare și relaxare, de la bucătărie, hol și baie, până la dormitor și sufragerie.

Suntem specializați pe trei categorii de produse, realizate în patru fabrici, fiecare ducând la perfecțiune o anumită gamă de mobilier, o altă fațetă a lemnului. În unitatea de producție de la Gheorgheni, cea mai mare a companiei, realizăm mobilier de interior, la Aluniș ne concentrăm pe scaune și sănii, în timp ce în locul de unde a pornit totul, în Reghin, operăm două fabrici dedicate integral mobilierului tapițat.

Înnobilăm casă de casă cu mobilier de calitate, ghidându-ne după durabilitate - fiindcă vrem să te bucuri timp îndelungat de tot ceea ce am creat, și adaptabilitate – știind că timpurile de schimbă, gusturile evoluează, dar mobila bună nu se demodează.

Lemnul vorbește o singură limbă

Am pornit din Reghin și nu ne-am mai oprit, nici la granițele orașului, nici ale județului Mureș, nici ale țării. Ne-am extins constant piața de desfacere, prin parteneriate solide încheiate cu colaboratori din țări precum Olanda, Germania, Belgia, Franța, Luxemburg, Austria și Anglia, în acest moment aproximativ 70% din mobilierul pe care îl producem fiind comercializat la export.

În același timp, ne-am extins și viziunea, prin concepte noi de prezentare, cel mai cunoscut fiind Natürlich, lansat la începutul anului 2012. Am integrat o tehnologie unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv, într-un design creativ, fiindcă am vrut să subliniem ceva, și anume că și perfecțiunea se poate perfecționa, atunci când dorința de autodepășire face parte din fibra ta.

Oferim măiestrie românească, seriozitate nemțească și intuirea firească a nevoilor de confort și spațiu ale clienților noștri din toată Europa, cărora le înțelegem dorințele foarte clar, pentru că lemnul vorbește aceeași limbă peste tot. Ducem produsele românești tot mai departe prin lume și, odată cu ele, sufletul unei familii din Reghin contopit cu fibra lemnului, unde pulsează sufletul lui.

Credem că acesta trebuie să le fie tuturor disponibil. Am știut încă de la început că va fi posibil și asta ne-a motivat mereu la Larix să dezvăluim sufletul lemnului și să-i dăruim câte o nouă casă, astfel încât căldura naturală pe care o răspândește să învăluie și să transforme orice locuință în acasă.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work