pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich

Idei de cadouri de Crăciun de la Natürlich

921 Views

Se apropie Crăciunul și vrei să fii pregătit/ă din timp cu cadourile pentru cei dragi? Nu este indicat să lași pe ultima sută de metri cumpărăturile. Te va scuti de statul la cozi interminabile, aglomerația din preajma Ajunului și este incredibil de frumos să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să împlinești dorințe, să anticipezi așteptări.

Piața abundă în obiecte și idei de cadouri de Crăciun și aici este problema: ce este mai potrivit, ce ar trebui să cumpăr să fie frumos și util în același timp? Este recomandat să ai un plan bine stabilit care să te ajute pe parcurs.

Pentru început, stabilește cui vrei să-i faci un cadou special. Nu te lăsa pradă tentației de a merge la cumpărături, să îți cadă ochii pe anumite obiecte și  să te gândești oare cui s-ar potrivi. Al doilea pas este să te gândești ce cadou i-ar plăcea persoanei căreia vrei să-i faci cadoul. Asta presupune să cunoști bine parsoana, să fii atent/ă la detalii care țin de persoana respectivă, adică ce culori preferă, ce design, ce și-ar dori, ce-i lipsește. Dacă vrei să te orientezi spre decorațiuni interioare identifică stilul preferat, spațiul unde ar putea fi amplasată decorațiunea.

Nu face rabat de la calitate. Desigur, prețul se va reflecta în acest aspect, însă alege cadoul în așa fel încât persoana căreia îi vei face cadoul să se bucure mult timp de el.

În caz că dorești să-i faci cadou un produs care să-i fie util acasă, iată câteva idei de la Natürlich!

Cadou lucrat manual

Fii original/ă și alege un set de farfurii frumoase, de calitate. Persoana căreia i le vei face cadou, mama, soacra sau o mătușă preferată, va putea să ofere astfel o experiență culinară de neuitat familiei sau prietenilor invitați la masă. Bolul mediu Earth Sky este fabricat  în Japonia, din ceramică naturală și rezistentă, având un strat protector aplicat manual, ce îi conferă rezistență la zgârieturi, șocuri și căldură. Nu conține metale sau coloranți nocivi, iar culorile vor rămâne neschimbate, smalțul nu se va coji. Fiind realizat manual, fiecare bol este unic.  Cu siguranță, persoana căreia îi vei face cadou o colecție elegantă de astfel de boluri va fi mai mult decât încântată.

Ramă foto pentru un colaj de poze

Este o idee de cadou pentru iubitorii de amintiri pasionați de fotografii. Ramele foto au devenit de mult timp un ornament de interior ce completează designul unei locuințe, fie că este așezată pe o noptieră sau atârnă pe un perete. Rama Foto 8 Pic Maroc confecționată din lemn și sticlă permite realizarea unui colaj de opt fotografii obișnuite, care nu te lasă să uiți de momentele fericite ale vieții.

O oglindă se va încadra în orice decor

Oglinda este o piesă inedită, realizată din materiale de calitate, potrivită ca decor sau pentru a fi făcută cadou. Dacă ai identificat un spațiu pe peretele din locuița cuiva drag și știi că-i plac oglinzile, nu ezita să-i faci una cadou. Însă fă-i cadou o oglindă cu un design unic, dar fii atent/ă să se potrivească și cu decorul încăperii. Oglinda Tip Fereastră cu Obloane va aduce un plus de dimensiune și farmec. Punctul forte este asemănarea ei cu o fereastră rustică, ce are posibilitatea de a fi închisă cu ajutorul a două obloane. 

Decorațiunea metalică, obiect de decor ce merită atenție

O decorațiune de perete, mai ales una metalică, este un cadou cu stil și rafinament. Se va încadra în orice tip de spațiu din casă și va sublinia și mai mult decorul din locuință. Decorațiunea de perete metalică are un farmec aparte, cu un design individual, se potrivește oamenilor îndrăzneți și neconvenționali.

Dăruiește emoție prin culoare

Oferă unei persoane dragi, ce apreciază arta, un tablou. Va fi nu numai o decorațiune, dar va transforma optic spațiul. Îl înfrumusețează, îi dă culoare, îi imprimă un aer personal. Tabloul din Plută Colourful Ranger este destinat celor ce doresc decorațiuni originale pe pereți și este o idee perfectă de cadou pentru iubitorii de călătorii. 

Un covor, cadou de casă nouă

Se spune că un covor făcut cadou noului proprietar al unei locuințe va aduce noroc. Dacă ai pe cineva care s-a mutat de curând în casă nouă sau a renovat radical locuința, în funcție de relația pe care o ai cu gazda respectivă, îi poți face cadou un covor pentru living, dormitor sau chiar pentru holul de la intrare. Recomandarea noastră este covorul Natürlich Grey. Cu textură moale și mătăsoasă va completa senzația de confort și se va încadra perfect în orice locuință.

Sper să găsești utile aceste idei, dar pentru mai multă inspirație te invit în universul Natürlich, să accesezi magazinul online sau să calci pragul magazinelor fizice. 

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work