pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Ghidul tău de Black Friday ca să prinzi super ofertele Natürlich!

Ghidul tău de Black Friday ca să prinzi super ofertele Natürlich!

1487 Views

Unii dintre noi așteptăm tot anul perioada de cumpărături Black Friday, cu gândul că vom putea obține cele mai bune prețuri la produsele care ne interesează. Numărătoarea inversă a început și, pentru că anul 2020 este unul mai aparte, este deosebit de important să aveți din timp o strategie de Black Friday.

Pentru a veni în ajutor am realizat o listă de strategii de Black Friday de urmat. Consultă ghidul nostru de mai jos pentru a începe să urmărești ofertele de Black Friday de la Natürlich.

Pregătește lista cu produsele preferate

Definește o listă cu produse de care ești interesat/ă, iar în momentul în care va începe Black Friday îți va fi mai ușor să le accesezi repede. Optează pentru lista de dorințe, wish list, pentru toate lucrurile pe care dorești să le cumperi.

Poți crea un board pe Pinterest unde să îți salvezi produsele preferate, iar la momentul în care se va da start reducerilor le vei putea accesa de acolo. Dacă ai deja o listă pre-creată îți va fi mai ușor să vezi când scad prețurile.

Loghează-te în contul magazinului

Asigură-te că ai cont făcut în magazinul nostru online. Așa vei câștiga timp în momentul în care începi cumpărăturile. Completează corect toate datele tale și adresa de livrare.

Salvează datele cardului bancar în cont

Având datele cardului salvate în cont vei comada mai rapid produsele, desigur, în deplină siguranță. Bineînțeles, poți opta și pentru alte metode de plată.

Abonează-te la newsletter-ul Natürlich!

Fii primul care află de ofertele noastre de Black Friday! Abonându-te la newsletter-ul nostru vei fi la curent cu noutățile, ai acces la ofertele actuale și promoțiile active.

 

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a Natürlich!

Abonează-te la pagina de Facebook și Instagram a Natürlich, unde postăm continuu toate noutățile noastre, inclusiv startul reducerilor de Black Friday.

Fii activ și urmărește mereu, pe tot parcursul zilei de Black Friday, ofertele care vor fi publicate.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work