pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta

Ghid: Cum să alegi mobilierul ideal pentru bucătăria ta

1741 Views

Bucătăria este inima casei, cel mai important spațiu al locuinței. În bucătărie au loc activitățile zilnice - gătit, mâncat, socializat. Și pentru că ea trebuie să fie nu doar funcțională, ci și un loc primitor, este important să fie amenajată corespunzător, cu design practic pentru a valorifica la maxim spațiul disponibil din încăpere. Alegerea mobilierului de bucătărie care să corespundă tuturor cerințelor nu este o muncă ușoară. Însă există câteva sugestii de care să ții cont astfel încât să iei cele mai bune decizii.

Folosește eficient spațiul

Aceste este primul criteriu după care ar trebui să te ghidezi în alegerea mobilierului. Ai nevoie de corpuri de mobilier care să satisfacă nevoia de depozitare în așa fel încât fiecare metru să fie folosit în mod eficient și util. Dacă spațiul nu este generos ia în calcul idea de a te orienta către un mobilier mai puțin masiv și cu mai multe spații de depozitare. Însă dacă ai spațiu suficient, atunci optează pentru un mobilier care să satisfacă toate exigențele în materie de design, finisaje, dimensiuni, organizare etc.

Materialele alese

Într-o bucătărie se va opta pentru materiale care sunt rezistente la temperaturi mari și umezeală. Materialele și designul sunt importante, iar calitatea primează. Ideal ar fi să alegi un material de calitate, ușor de curățat, de pe care se șterg ușor petele cu ajutorul unui burete, dar care să se și armonizeze cu restul elementelor din bucătărie.

Este important ca blatul din bucătărie să fie realizat din material rezistent, cu o suprafață solidă, cu placaj rezistent la apă. Alege un blat care rezistă la zgârieturi, căldură, umezeală, mucegai, pete.

În ceea ce privește dulapurile, există bucătării modulare cu o parte superioară suspendată pe perete și partea inferioară așezată pe podea, cu diferite sertare și organizatoare pentru depozitare.

Pentru a putea profita la maxim de spațiul disponibil astfel încât să ai o bucătărie realizată pe dimensiunile dorite alege mobila făcută la comandă.

La Natürlich orice idee poate fi redată în proiectarea 3D astfel încât piesele de mobilier la comandă să întrunească toate cerințele dorite. Bucătăria Cortina Express și Dolce Express pot fi răspunsul la cerințele exigente ale unei gospodine ce își dorește o bucătărie multifuncțională.

Bucătăria Cortina Express este bine structurată, cu sistem de feronerie de ultimă generație și organizată în funcție de preferințe. Are fronturi mate, din MDF frezate și infoliate, culoare porțelan, cu mai multe modele de mânere. Este realizată din panouri aglomerate din lemn melaminat de 18 mm grosime. În ceea ce privește blatul, acesta este melaminat termorezistent de 38 mm grosime și poate fi ales dintr-o gamă variată, disponibilă în magazinele fizice Natürlich. Mobilierul denotă eleganță și datorită culorilor neutre poți folosi decorațiuni în culori stridente pentru a crea locul perfect unde să petreci clipe memorabile alături de familie.

Bucătăria Dolce Express este funcțională, interactivă, elegantă, cu multe spații de depozitare și bine compartimentată. Este realizată din panouri aglomerate din lemn melaminat de 18 mm grosime, cu blat termorezistent de 38 mm grosime, disponibil în mai multe variante în magazinele fizice Natürlich. Fronturile lucioase sunt din MDF înfoliat, culori la alegere-snow white, black, cashmere, cobalt grey, coast evoke oak.

Bucătăriile express nu au carcasă demontabilă și nici corpuri atipice.

Ambele bucătării pot fi realizate la comandă, în doar zece zile lucrătoare, în urma discuției cu specialiștii din magazinele Natürlich.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Amenajari, Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work