pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
De la frig, la Natürlich prețurile se fac covrig

De la frig, la Natürlich prețurile se fac covrig

382 Views

 Nu este nimic greșit în a profita de ceva, atunci când scopul este de a obține un beneficiu care îți îmbunătățește, într-o cât de mică măsură, viața. Și nu este lăcomie să pui mâna pe o ofertă care, poate mâine, nu o să mai fie. Bine, Holiday Rabatte mai ține până la anu' care vine, dar asta nu înseamnă mult și bine. Mai ai puțin timp să dai o raită prin magazine sau să intri pe site-ul Natürlich și să profiți de reduceri de poveste, cum sunt și sărbătorile de iarnă, preferatele tuturor datorită tradițiilor, reunirii familiilor și, mai ales, cadourilor.

Profită de Holiday Rabatte cât se mai poate!

 La Natürlich este plin de reduceri în această perioadă, pentru că vrem să te ajutăm să intri într-un an nou cu mobilier nou, cum este biblioteca Gola, în culoarea stejar nisipiu și alb mat, pentru seri liniștite și călduroare în living sorbind dintr-un ceai aromat. Are o reducere destul de mare, la fel de generoase fiind și compartimentele pentru depozitare, parțial obscurate de o ușă cu finisaje rafinate, parțial legate de sus până jos de un frumos cordon de sticlă, cu rafturi perfecte pentru ornamente sau comori personale, precum fotografii sau amintiri de prin călătorii.

Poate îți dorești un set de cameră de zi foarte stilat, cum este Verona Bianco, cu o mega reducere de nerefuzat, să întâmpini anul care vine cu bucurie într-o sufragerie reîmprospătată, ca scoasă din cutie. Iar într-un living Toskana îți vei putea savura cana de ciocalată caldă în fiecare zi ca pe o răsplată pentru că ai reușit să obții, cu mai puțini bani, două comode, o poliță și o vitrină suspendată.

 Sau ce zici de un living Alaska, alb lucios, strălucitor ca omătul sticlos care împrăștie razele de soare în întreg ținutul răcoros ce dă numele acestui element de mobilier destinat camerei de zi, care te îmbie să visezi cu ochii deschiși la schi, la sănii trase de reni sau împinse de copii.

Holiday Rabatte este o ocazie perfectă și pentru o masă de cafea Agra, redusă mai mult de jumătate. Un model cu design vintage, original, culoare natur, neutră, să se potrivească cu orice alte elemente de mobilier, și cu roți, să o poți muta oriunde ai poftă de o cafea. Și unde este lumina mai bună, să o poată musafirii admira, fiindcă această măsuță se „decapotează”: partea superioară se pliază, dezvăluind compartimente mai mult decât suficiente pentru a păstra toate acele complimente, pe deplin meritate, fiindcă ai profitat de Holiday Rabatte. Chiar și roțile sunt vintage, mânerele la fel, iar ea, după cum am spus, redusă la jumătate.

Cu siguranță ți s-ar potrivit și o bibliotecă Vintage Tree, o declarație de stil, pe ale cărei ramuri bogate „cresc” învățături ca hrană sufletească pentru un bibliofil. Cu siguranță te va încânta, precum un pom al cunoașterii răsărit în sufrageria ta și poate se va înfrupta și Moșul din ea, în timp ce va aștepta să-și tragă un pic sufletul înainte să termine de încojurat Pământul.

Anul acesta, probabil, deja este prea târziu pentru el, însă poți investi de pe acum în relaxarea lui Moș Crăciun de anul viitor, când, fiind mai bătrân, va fi și mai recunoscător pentru un fotoliu Ariana odihnitor, într-un living ce va părea mult mai pregătit pentru a merita să fii răsplătit. Fiindcă dacă Moșul o să vadă o schimbare, probabil o să deschidă desaga mai tare.

Așa că intră în an nou cu un mobilier nou, pentru ca 2023 să fie exact așa cum vrei!

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work