pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
DE CE SĂ ALEGEM PRODUSELE DIN GAMA COMO?

DE CE SĂ ALEGEM PRODUSELE DIN GAMA COMO?

363 Views

Como este o colecție modernă și versatilă de produse de mobilier, ce oferă o soluție perfectă pentru orice spațiu. Cu o mare diversitate de produse, Como oferă nenumărate opțiuni de stil și funcționalitate pentru orice buget. Fie că este vorba despre piese de dormitor, sufragerie, living sau alte spații, această gamă poate oferi ceva spectaculos oricărei locuințe.

Colectia Como este proiectată pentru a satisface nevoile stilului de viață modern

Toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și cu un design inedit, care le oferă o durabilitate și o rezistență excelente la uzură. Como oferă un număr mare de piese de mobilier, inclusiv paturi, dulapuri, noptiere, comode, polițe, comode TV, mese, vitrine, mese cafea și seturi de mobilă.

Como este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să creeze un spațiu modern și comod. Designul modern al produselor oferă un aspect contemporan, care poate adăuga un plus de stil și valoare unei locuințe. Gama oferă un număr mare de piese de mobilier, care pot fi combinate pentru a crea un design personalizat și unic.

Como oferă piese ce sunt potrivite pentru necesitățile clienților Natürlich

Finisajul natural, MDF-ul lucios, negru, sunt doar câteva dintre materialele folosite pentru a crea piese de mobilier. Produsele sunt gândite pentru a rezista la uzură zilnică și sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Toate produsele sunt testate și verificate înainte de a fi livrate, pentru a asigura calitatea și siguranța.

Comoda Como are un design modern, cu linii și forme curate. Spațiul generos oferit de sertare, își îndeplinește cu brio rolul de depozitare, dar o face discret, fiind o comodă dining sau pentru dormitor cu o cromatică simplă, în care predomină negrul, traversat de subtile linii verticale, culoarea naturală a lemnului atenuând vizual prezența în sufragerie a acestui obiect de mobilier practic și estetic captivant.

Comodă de dining Como se poate integra perfect în diverse stiluri de design interior, oferind o notă de pasiune și rafinament. Este ideală pentru o sufragerie, dar și pentru dormitor. Se pot depozita în ea cărți, obiecte decorative sau chiar haine. Acest tip de comodă pentru living este ideală pentru cei care își doresc să aducă un plus de confort și stil în spațiul lor de locuit.

De ce vitrina Como?

Vitrina Como are un design modern, minimalist și industrial, cu accente contemporane. Este fabricată din lemn cu un finisaj natural, balamalele și glisierele fiind cu închidere lentă, discretă, caracteristică foarte potrivită pentru o vitrină de living elegantă, în care lucrurile tale de valoare vor căpăta o valoare și mai mare.

Vitrina este prevăzută cu rafturi care oferă spațiu de depozitare suplimentar și are un sistem de iluminare LED, care creează un ambient plăcut și cald. Accesoriile industriale adaugă o notă distinctă și contemporană vitrinei, creând un look modern.

Vitrină living Como este frumoasă din orice parte ai privi-o. Este pe de-a-ntregul o piesă de mobilier luminoasă, poate fi folosită pentru a adaugă un accent modern sufrageriei, răspândind prin suprafața lucioasă un sentiment de căldură, iar ușa din sticlă o pune și mai bine în valoare.

Natürlich mizează pe două caracteristici principale: estetica și utilitatea

Astfel, bufetul living Como este o investiție practică ce își va dovedi foarte repede utilitatea, având calitatea de a aduce în orice sufragerie un plus de bun-gust, ce va potența bunul-gust gastronomic al meselor în familie.

După amplasare, bufetul poate fi destinat sufrageriei, având o compartimentare care favorizează depozitarea de veselă, tacâmuri, obiecte pentru servirea și aranjarea mesei, decorațiuni, plus un design care pune un mai mare accent pe partea estetică, având în vedere faptul că în camera de zi se primesc musafirii, cu toate privirile lor curioase.

Bufetul Como este un bufet living cu două uși, cu spații de depozitare fiecare, plus doua sertare inferioare. Spațiul total disponibil pentru păstrare este astfel considerabil, transformând orice sufragerie într-un spațiu foarte ușor gestionabil.

Alege patul de dormitor Como cu două noptiere, confortabil și stabil, realizat din plăci aglomerate din lemn, sub orice alt aspect fiind însă, complet neaglomerat, aducându-ți un pat cu mult spațiu de mișcare și de visare. Prin designul rafinat, patul de dormitor Como parcă te cheamă la somn, acest model fiind în aceeași măsură încăpător și îmbietor.

Masa de cafea Como are şi un spațiu de depozitare, ingenios compartimentat, fiind realizată din plăci aglomerate din lemn, compunând un cadru structural rezistent și rafinat. Finisajul negru, lucios creează un efect elegant și sofisticat, perfect pentru un interior modern.

Te va impresiona plăcut blatul dublu şi, în special, partea superioară care îţi permite să manipulezi suprafaţa destinată servirii pentru a-ţi satisface o necesitate sau simpla curiozitate de a te juca cu ea.

Masa de cafea Como este prevăzută și cu role, pentru a putea fi ușor mutată, în funcție de necesitățile tale. Din punct de vedere cromatic, îţi propunem o combinație clasică și versatilă, ușor de potrivit cu diverse alte elemente de design din living, eleganţa nuanţei natur conlucrând perfect cu suprafața neagră, exact cum servesc unii și cafeaua, cel mai relaxant moment de zi cu zi putând fi îndulcit şi cu picanterii.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work