pinterest
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30
De ce comodă? Fiindcă dacă nu o ai, va fi vai și amar de sufrageria ta!

De ce comodă? Fiindcă dacă nu o ai, va fi vai și amar de sufrageria ta!

558 Views

Fiecare piesă de mobilier are un rol bine stabilit în configurația unei camere, designerii mizând pe două caracteristici principale: estetică și practică. În cele mai fericite cazuri, acestea se suprapun, cei mai mulți producători de mobilă dorindu-și să realizeze frumosul practic sau practicul frumos, pentru a satisface nevoia de a avea un mobilier și util, dar și care să te atragă ca pe un copil care vede pentru prima dată marea, să-și exprime musafirii mirarea, oare de unde l-ai cumpărat, oare cine și cum a realizat achiziția asta inspirată, pentru care meriți să fii felicitat.

La Natürlich vrem același lucru prin fiecare element creat, de la fiecare pat, canapea, măsuță de cafea, până la cea mai simplă comodă, fiecare în parte făcând viața mai... comodă. Dar aceasta, comoda, este special făcută pentru așa ceva, să te ajute să pui de toate în ea, să eliberezi și să organizezi spațiul din casă, fiind și frumoasă în același timp, ca un obiect de expoziție care îți stă mereu la dipoziție cu numeroase rafturi și sertare, perfecte bineînțeles pentru depozitare.

Ce înseamnă mai exact o comodă

În general, toată lumea știe ce este o comodă, imaginea standard fiind aceea a unui corp de mobilier dreptunghiular, cu spații de depozitare încăpătoare și, de obicei, cu lățimea mai mare decât înălțimea. Și denumit ca atare. Însă în această categorie pot fi încadrate și alte dulapuri, precum bufetele sau vitrinele.

La Natürlich punem mare preț pe combinația estetică-utilitate care te face să faci un pas în spate, să admiri mobila, să o studiezi apoi de aproape ca și cum nu ți-ar veni să crezi că arată exact ca cea pe care visezi să o ai. Vitrina Cleveland este un loc de expoziție perfect pentru pahare sau vaza pe care o ții pregătită pentru acea floare pe care știi că o vei primi la un moment dat.

Practic, comoda, dincolo de accepțiunea generală, de mobilă scundă cu sertare mari, suprapuse, în care se păstrează mai ales lenjeria, desemnează, prin extensie, orice corp de mobilier cu multiple compartimente destinate păstrării unor obiecte eterogene, de utilizare generală, un dulap mai generalist decât unul strict pentru haine și mai structurat și estetic asamblat decât o simplă ladă de depozitare.

Ai ca exemplu comoda Tiziano, cu un design al sertarelor foarte interesant și o culoare stejar antic&bej lucios, care are pur și simplu în ea ceva frumos, stilistic vorbind, însă și ce pui tu va fi, cu siguranță, foarte prețios.

Unde se simte o comodă cel mai... comodă?

După amplasare, comodele pot fi destinate, în principal, sufrageriei sau dormitorului. Primele au o compartimentare care favorizează depozitarea de veselă, tacâmuri, obiecte pentru servirea și aranjarea mesei, decorațiuni, plus un design care pune un mai mare accent pe partea estetică, având în vedere faptul că în camera de zi se primesc musafirii, cu toate privirile lor curioase.

Așa se face că multe asemenea modele integrează sticla sau sisteme de iluminare discrete pentru spații ca mici altare pentru obiectele de valoare, cum este comoda Cleveland de la Natürlich.

De asemenea, aceste piese de mobilier sunt mai specializate ca și întrebuințare, spre exemplu pentru expunerea de cristaluri, bibelouri, fotografii de familie, sau pentru televizor, comoda TV Fjord fiind un exemplu perfect de asemenea dulăpior de sufragerie cu destinație specială.

În ceea ce privește o comodă de dormitor, aceasta trebuie să fie înainte de toate practică, fiindu-i în principal evaluată capacitatea de depozitare. Că poți pune pe ea și o floare, acesta este un efect secundar. Însă, precum la comoda Delice, apreciezi mai degrabă fiecare sertar super încăpător, pentru obiecte foarte personale, desuuri, șosete, care țin de intimitate și trebuie protejate de priviri indiscrete.

Unele au puține sertare mari, altele multe sertare mici, dar toate au un rol specific de organizare, permițând fiecărui spațiu să fie pus optim în valoare.

La Natürlich sunt câteva comode la prețuri speciale, cu reduceri mai mult de jumătate, oferite cu riscul de a le vrea pe toate și părerea de rău că doar una poate fi cea care îți va organiza și eficientiza dormitorul sau sufrageria.

A fost acest articol de blog util pentru tine?
Categorie post: Sfaturi Practice
Blog navigation

Ultimele posturi

Produs adăugat la lista favorite
group_work