Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Scaun ergonomic Panther LX

Preț special 189,00 RON Preț standard 259,00 RON
Termen de livrare: 27-31 Mai
La comanda
Cod produs
13854
Diametru baza: 62 cm. Latime spatar: 46 cm. Latime: 55 cm. Adancime sezut: 45 cm. Inaltime min. sezut: 42 cm. Inaltime max. sezut: 57 cm. Inaltime totala: 99 cm.
DIMENSIUNI:
Diametru baza: 62 cm. Latime spatar: 46 cm. Latime: 55 cm. Adancime sezut: 45 cm. Inaltime min. sezut: 42 cm. Inaltime max. sezut: 57 cm. Inaltime totala: 99 cm.

DESCRIERE:
Scaunul Directorial este functional si ofera un stil deosebit biroului tau. Scaunul Panther este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru, care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil, care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
SPECIFICATII:

Tip:
  Scaun ergonomic;
Culoare:
  Bordo;
Caracteristici speciale:
Asigura un grad de confort ridicat datorita mentinerii coloanei vertebrale;
Intsructiuni ingrijire:
Evitati expunerea la radiatii solare directe sau folosirea produsului la temperaturi sub zero grade Celsius. Toate materialele se curata chimic in centre specializate de curatare.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs Scaun ergonomic Panther LX
Rating-ul dumneavoastră