Camera copilului, o temă serioasă pentru orice părinte

1 Iunie este Ziua Copiilor, un prilej cum nu se poate mai potrivit să discutăm despre cum putem amenaja camera celui mic, corelată cu spațiul, dar și cu bugetele pe care le avem la dispoziție.Când eram mici, cu toţi visam să avem camera noastră, plină cu jucării, un pat supraetajat şi spaţiu din plin, cât să ne invităm toţi prietenii. Ne jucăm de-a piraţii, astronauţii, vânzătoarele şi câte şi mai câte. Timpul a trecut, dar asta nu înseamnă că nu putem visa în continuare. Dacă noi nu le-am avut, poate copiii noştri se vor putea bucură de nişte camere pe cinste.

Citeşte articolul

Amenajarea bucătăriei, între stil și funcționalitate

Bucataria este unul din cele mai importante locuri ale locuintei, unul in care ne petrecem perioade importante de timp indiferent daca gatim sau doar luam masa. Aceasta zona a locuintei poate deveni favorita noastra, spatiul in jurul caruia va gravita stilul nostru de viata, dar pentru asta e nevoie sa ne punem creativitatea la bataie.

Citeşte articolul

Despre un fermecator atelier de creație

Anda Roman este un cunoscut designer de interior, un veritabil artist grafic și una dintre cele mai creative persoane care activează in domeniul amenajărilor interioare. Anda, indiscutabil se remarcă drept o pasionată a frumosului, deschizând în urmă cu 7 ani un paradis dedicat artei și îndrăznelii acesteia, paradis pe care l-a plămădit sub forme desprinse din imaginația ei și propriul univers interior.

Citeşte articolul

This entry was posted in Inspiratie On .