Idei chic de amenajarea bibliotecii de acasă

Cu toate că internetul și mai ales rețelele sociale ne acaparează și ne stinge setea de informație în mare măsură, în mintea mutora dintre noi stă cuibărită biblioteca ideală sau cel puțin așa ne place să credem. Ne gândim cum ar fi să avem o casă mai mare unde o cameră imensă să fie dedicată rafturilor îngenios aranjate și neapărat ticsite cu cărți. Visăm la cum am amenaja-o și le promitem cărților acum înghesuite pe două rânduri sau așezate cine știe pe unde că vor avea cândva un loc al lor frumos. Tocmai pentru că ne plac bibliotecile și le vânăm pe oriunde le găsi pe net, am făcut o listă cu cele mai frumoase. Așa am vrea să arate biblioteca de acasă!

Citeşte articolul

This entry was posted in Inspiratie On .

Locuiești într-un apartament micuț? Nu-i problemă, să-l amenajăm ingenios

Mulți dintre noi locuim în apartemente relativ mici, cu anumite spații restrânse. Dar nu-i așa, locșorul tău poate fi un model de amenajare pentru spațiile mici, chiar dacă decorarea unui spațiu redus ca dimensiune poate fi o sarcină dificilă. Ne întrebăm ce fel de mobilă se potriveşte, câte accesorii se pot cumpăra, cât de mari sau mici ar trebui să fie dulapurile, dar totul se poate deprinde, mai ales dacă mai aruncăm câte o privire către ce propun alții, mai pregătiți în domeniul amenajărilor interioare.

Citeşte articolul

Trenduri în amenajări interioare mai sofisticate. Pereții accent

Împreună cu multe alte idei revoluționare aduse spre finalul anilor ’80, pereții-accent s-au înscris și ei în topul invențiilor care au creat un adevarat trend în materie de design interior. O modă care s-a menținut cu mare eleganță de-a lungul timpului, dezvoltând un concept care încă și azi rămâne la moda de top cu multiple texturi care se cufundă în și mai multă creativitate.

Citeşte articolul

Albul din casele noastre

Despre influența albului în viața noastră de zi cu zi s-a scris și se va mai scrie mult și bine. Dintotdeauna albul a existat în casele noastre, care în mare măsură lega cromatica ambientala din interiorul spațiilor noastre de locuit sau chiar a celor de la muncă.

Citeşte articolul

This entry was posted in Inspiratie On .

A venit vara. Bucătării de sezon

E o vorbă din popor zice despre gospodarul adevărat că acesta își face iarna car și vara sanie, cu toate acestea acum în plină vară o să vedem împreună o selecție de bucătării rustice de .....vară. Ideea ne-a venit de la freshome.com, un blog de design și decorațiuni foarte cunoscut în lume, inițiat de un român din Timișoara și care adună astăzi milioane de cititori din întreaga lume.

Citeşte articolul

This entry was posted in Inspiratie On .