Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Set masa extensibila Saigon cu 6 Scaune Feather

2.999,00 RON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Cod produs
19832
Masa: 1600/2100 x 850 x 780 mm.
DIMENSIUNI:
Masa: 1600/2100 x 850 x 780 mm.

DESCRIERE:
Masa în familie înseamnă un mediu cald, o atmosferă plăcută, cei dragi alături de tine şi multe bunătăţi pe masa Saigon. Realizat din plăci aglomerate din lemn, cu elemente de masiv, înnobilat cu furnir de stejar şi cu un finisaj charcoal, acesta reprezintă soluţia ideală pentru cei care doresc o ambianţă plăcută în locuinţă. În plus este extensibilă şi vine cu şase Scaune Feather, fapt ce oferă mai mult spaţiu pentru o familie numeroasă sau pentru cinele alături de oaspeţi. Setul Saigon + Feather este elegant, are un stil modern și primitor.
SPECIFICATII: Tip:  Set masa + scaune; Material:  Lemn cu elemente de masiv+ furnir de stejar+ piele ecologica; Culoare:  Charcoal, Tapteria: maro/maro inchis; Caracteristici speciale: Scaunele asigura un grad de confort ridicat datorita mentinerii coloanei vertebrale Intsructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe sau folosirea produsului la temperaturi sub zero grade Celsius. Toate materialele se curata chimic in centre specializate de curatare.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet masa extensibila Saigon cu 6 Scaune Feather
Rating-ul dumneavoastră