Facebook Pixel Code
-30% Decorațiuni, aplică în coș codul
XMAS30

Regulament de organizare - Campania “Comanda o bucatarie la comanda si poti primi un premiu Electrolux1

1. Descrierea campaniei:

 Campania “ Comanda o bucatarie la comanda si poti primi un premiu Electrolux“ (in continuare „Campania”) desfasurata in perioada 25 octombrie 2021 – 19 decembrie 2021, cu Marea Extragere in 20 decembrie 2021, este organizata de S.C. 2B GROUP S.R.L., având număr ordine la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș J26/593/2004, cod identificare fiscala RO 16310946, cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING Bank NV Amsterdam, capital social 800.000 lei, legal reprezentata de dl Bereczki Zsolt, cu functia de Administrator, denumit in continuare “Naturlich” sau “Organizator”.

In momentul intrarii in Campanie, acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

2. Scopul campaniei

 Campania este organizata cu scopul de a promova vanzare de mobilier bucatarii la comanda din colectiile enuntate si electrocasnicele care fac obiectul Campaniei.

Pentru evitarea oricarui dubiu, se precizeaza ca Naturlich nu ofera bilete de tombola contra cost si nu conditioneaza participarea la campanie de cumpararea unui bilet, inscrierea fiind libera pentru toti participantii eligibili.

3. Participanti eligibili:

 La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta de 18 ani (implinita la data inceperii Campaniei), cu capacitate deplina de exercitiu, care comanda ferm Produsele Minime din Campanie si achita avansul aferent comenzii, conform conditiilor comerciale ale magazinului participant.  

4. Perioada si aria de desfasurare a campaniei:

 Campania se desfasoara in magazinele participante Naturlich: Naturlich din Alba Iulia, Bistrița, Cluj Napoca, Targu Mureș, Baia Mare, Brăila, Oradea, Pitești, Timisoara, Sibiu. Lista completa si adresa exacta a magazinelor participante se poate consulta aici: https://www.naturlich.ro/magazine

Perioada de desfasurare a Campaniei: incepand cu data de 25 octombrie 2021, pana pe data de 19 decembrie 2021, perioada efectiva de inscriere la Marea Extragere, iar in data de 20 decembrie 2021 va avea loc Marea Extragerea a premiilor.

Se considera in termen toate comenzile ferme de Produse Minime, date in Perioada Campaniei 25.10.2021-19.12.2021, pentru care Clientul a achitat avansul in perioada campaniei. Nu se includ in Campanie comenzileclientilor date anterior sau ulterior perioadei (data comenzii este mentionata in formularul de comanda), chiar daca livrarea efectiva a produselor saa plata avansului/restului de pret are loc in Perioada campaniei.

5. Conditii generale:

 Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.

Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii, datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la Magazinele Participante si/sau pe site-ul www.naturlich.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament in orice moment, prin act aditional, care va fi publicat intr-un anunt oficial la Magazinele Participante si/sau pe site-ul www.naturlich.ro, sau republicand Regulamentul in forma actualizata.

6. Mecanismul Campaniei si Premii:

 Orice client eligibil care comanda in oricare dintre Magazinele Participante, in perioada 25 octombrie – 19 decembrie 2021, Produsele Minimale si achita avansul stabilit conform politicii comerciale a Magazinului participant, este inscris automat la Marea Extragere si poate castiga unul dintre cele trei premii oferite.

  1. Produse Minimale: pentru a beneficia de sansa de castig, Clientul eligibil trebuie sa comande ferm si sa achite integral sau celputin avansul pentru cel putin urmatoarele Produse Minimale, cumulativ:

    1. Cel putin o bucatarie la comanda, configurata conform specificatiilor clientului, din colectiile Brussels, Drift, Cortina, Tempo, Dolce (Nota: prin bucatarie la comanda se intelege mobilier de bucatarie, format din cel putin 6 corpuri sau module si blat, configurate cu ajutorul softului Ktcendraw folosind oferta Naturlich valabila in ziua comenzii, in limita stocului disponibil si a ofertei disponibile)

Impreuna cu

    1. cel putin 3 (trei) produse electrocansice incorporabile (built in) marca Electrolux. (Nota: in promotie intra doar produse sub marca Electrolux, produse electrocasnice de bucatarie, incorporabile, adica: plite incorporabile, cuptoare incorporabile, cuptoare cu microunde incorporabile, hote, masini de spalat vase, echipamente frigorifice incorporabile, echipamente speciale incorporabile. Nu fac parte din campanie: produsele free standing (care nu necesita incorporare, de sinte statatoare), masinile de spalat rufe incorporabile, produsele AEG si Zanussi nu fac parte din prezenta promotie. )

Atentie: Un Client trebiei sa comande, pe acelasi formular de comanda Toate Produsele Minimale (o bucatarie la comanda+ 3 electrocansice, asa cum sunt definite mai sus). Produsele minimale (Coprurile/modulele care constituie o bucatarie la comanda si electracasnicele din promotie) sunt disponibile in limita stocului disponibil al fiecarui Magazin Participant. Naturlich nu se obliga sa asigure stoc disponibil pe intreaga Perioada a Campaniei, dupa epuizarea stocului.


  1. Premii:

In data de 20 decembrie 2021, Naturlich va acorda, in urma unor extrageri, trei premii catre trei castigatori. Premiile, in valoare totala de 1856 lei, constau in:

  1. 1 buc Robot de bucatarie EKM5540 - Pmax: 1200 W, 10 viteze + Pulse cu selector iluminat, doua boluri INOX (bol inox 4,8 litri + bol inox 2,9 litri), lumina LED pentru vizualizare bol, capac PerfectRiseLid ™ pentru dospire aluat, protectie anti-stropire, accesorii: tel, carlig pentru framantat, paleta mixare, paleta mixare SoftEdgeBeater ™ cu margine din silicon pentru creme, culoare: gri carbune, in valoare de 1.089 lei,

  2. 1 buc Friteuza are cald - E6AF1-6ST - EXPLORE 6 AIR FRYER - Pmax 1.800 W, corp din inox, display digital, 8 programe prestabilite cu control automat al timpului si temperaturii 80 - 200 ° C. Prajire fara sau cu foarte putin ulei. Accesorii incluse sertar si cos interior dimensiune XL, 5,7L. Culoare inox, in valoare de 578 lei

  3. 1 buc. Blender - ESB2900 - SPORT BLENDER, Pmax: 400 W, Accesorii incluse: rasnita, tocator 500ml, 1 recipient x 600 ml, 2 recipiente x 300ml, cooling stick, capac cu maner pentru transport, mixare excelenta datorita cutitului din inox, detasabil, recipient din Tritan, culoare: inox, in valoare de 189 lei.

Naturlich va extrage cate un castigator distinct pentru fiecare premiu oferit. Un Client nu poate fi castigator pentru mai multe premii.

Extragerea va avea loc in data de 20 decembrie 2021, iar dovada extragerii si lista castigatorilor se va publica pe pagina de facebook si/sau site-ul www.naturlich.ro sau prin orice alt mod considerat adecvat de catre Organizator.

Castogatorii vor putea revendica si ridica Premiile de la Magazinul Participant la care au facut comanda si achitat avansul.

Atentie: in cazul in care, Clientul renunta ulterior la comanda, in baza caruia a castigat premiul, va fi obligat sa restituie premiul sau, daca l-a dezambalat, contravaloarea acestuia.

Castigatorii, anuntati public vor trebuie sa revendice premiile in cel mult 7 zile de la Marea Extragere, sub sanctiunea decaderii din drept. In acest caz, Naturlcih isi rezerva dreptul de a organiza o a doua extragere, in cel mult 5 zile.

Se vor acorda ca si premii strict produsele mentionate. Produsele sunt noi si beneficiaza de garantia legala. Nu se poate acorda echivalent in bani sau alte produse la schimb.

Nu sunt impuse cheltuieli directe sau indirecte suplimentare pentru participarea la aceasta campanie, cu exceptia cheltuielilor normale ocazionate de actiunea de inscriere/ participare.

7. Limitarea raspunderii:

 In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

8. Legislatie si litigii :

 Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

9. Regulamentul Campaniei :

 Regulamentul de desfasurare a Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in Magazinele Participante si/sau pe site-ul www.naturlich.ro.


10. Forta majora:

 Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

11. Incetarea campaniei:

 Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta prezenta Campanie pe parcursul desfasurarii Campaniei cu mentiunea ca incetarea va fi adusa la cunostinta participantilor si a publicului cu minim 24 de ore inainte de incetarea efectiva.

Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

12. Protectia datelor cu caracter personal:

 Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil incepand cu 25.05.2018.

Organizatorul actioneaza in calitate de operator conform GDPR in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care se inscriu in Campanie prin furnizarea datelor personale si a informatiilor comerciale care dovedesc achizitia.

Tipul de date prelucrate

Datele personale prelucrate sunt numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru inscriere la extragere.

Pentru protectia datelor cu caracter personal ale participantilor, extragerea se va face pe baza seriei fiecarui voucher unic. Pentru contactarea castigatorilor va fi necesara furnizarea numarului de telefon.

Din ratiuni fiscale, pentru cei doi castigatori se vor prelucra suplimentar urmatoarele date cu caracter personal: domiciliu fiscal, CNP, serie si numar carte de identitate.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

- organizarea si desfasurarea Campaniei;

- validarea castigatorilor si acordarea premiilor, catre castigatori;

- utilizarea datelor cu caracter personal ale cumparatorului in scopuri promotionale si publicitare in legatura cu etapele campaniei;

- pentru oferte comerciale distincte, care nu fac obiectul prezentei campanii (consimtamantul persoanelor vizate);

- plata impozitelor si a contributiilor relevante si raportarea catre autoritatile publice competente (obligatia legala a Organizatorului);

- in vederea incheierii si executarii unui contract pe care persoana vizata l-a incheiat cu Naturlich in scopul participarii la Campanie (de achizitie a produsului participant), solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;

- solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea Campaniei;

- punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului pentru aparare in instanta si/sau alte proceduri judiciare sau administrative, inclusiv investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate si succesul acestora (interesul legitim al Organizatorului);

- activitati de arhivare, daca sunt cerute de legislatie (obligatia legala a Organizatorului).

In cazul in care consimtamantul persoanelor vizate contituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-si retrage acest consimtamant in orice moment. In cazul in care castigatorii isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri promotionale si publicitare, Organizatorul va inceta respectiva prelucrare fara a afecta insa alte operatiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac in baza altor temeiuri juridice.

Participantii care refuza sa comunice sau isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru participarea in Campanie, nu vor fi eligibili sa participe la aceasta campanie. Se exclud datele care nu sunt necesare concursului (adresa de email) si care se prelucreaza in baza consimtamantului in scopuri promotionale.

Castigatorilor li se va solicita de catre Organizator sa confirme ca numele, adresa si numarul de telefon, date necesare acordarii premiilor sunt corecte. In momentul acordarii premiilor, castigatorilor li se va solicita semnarea unui proces verbal care va contine numele, prenumele, ale acestora, domiciliul si datele din cartea de identitate, pentru dovada acordarii premiilor.

Sursa si destinatarii datelor cu caracter personal:

Organizatorul poate dezvalui datele cu caracter personal catre:

- Partenerii sai, actionand fie ca operatori, fie ca persoane imputernicite, notarilor publici/ avocatilor desemnati sa acorde asistenta pentru organizarea si desfasurarea Campaniei;

-Altor societati din Grup;

-Furnizori ai serviciilor aferente activitatilor de marketing (agentii de marketing, societati de furnizare a serviciilor de e-mail marketing), daca s-a optat pentru comunicari de marketing;

-Furnizori de servicii de curierat;

- Autoritati publice sau alte categorii de destinatari, inclusiv altor societati din Grup, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).

Durata si locul prelucrarii

Datele cu caracter personal se pastreaza cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

Datele cu caracter personal colectate pentru scopul Campaniei vor fi stocate pe durata acesteia plus o perioada suplimentara de minim 3 ani (cat este termenul de prescriptie pentru actiunile in justitie). Cu privire la datele cumparatorilor pentru care avem diverse obligatii de raportare si plata a taxelor si impozitelor, acestea vor fi pastrate pentru intreaga perioada de arhivare conform regulilor financiar-contabile.

Datele vor fi prelucrate in UE. Daca anumite programe de calculator sunt pastrate in afara UE, Organizatorul va lua masuri de a fi respectate toate masurile necesare protejarii acestora, conform legislatiei UE.

Drepturile persoanelor vizate:

Conform legii, persoanele vizate beneficiaza de o serie de drepturi. Incepand cu data intrarii in vigoare a GDPR, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi:

a. Dreptul de acces: persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Operator confirmarea ca prelucreaza datele lor cu caracter personal, precum si informatii privind specificul prelucrarii cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionare a prelucrarii. Acest drept le permite sa obtina gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum si contracost orice copii suplimentare;

b. Dreptul de rectificare a datelor: persoanele vizate au dreptul de a solicita modificarea datelor lor cu caracter personal incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c. Dreptul la stergere: persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor lor cu caracter personal atunci cand:

- Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si se prelucreaza;

- Si-au retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si Operatorul nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale;

-Datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;

- Datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante.

d. Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie: persoanele vizate au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de consimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scopul de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Operatorului, din motive care tin de situatia lor specifica.

e. Restrictionare: persoanele vizate au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii:

- In cazul in care contesta corectitudinea datelor cu caracter personal, pe o perioada care ii permite Operatorului sa verifice exactitatea acestor date;

- In cazul in care prelucrarea este ilegala, iar persoanele vizate se opun stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

- In cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoanele vizate le solicita pentru o actiune in instanta;

- In cazul in care persoanele vizate s-au opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorului prevaleaza asupra drepturilor lor in calitate de persoana vizata.

f. Dreptul la portabilitate: in masura in care se prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automatizate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Operatorului furnizarea datelor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Operatorul poate sa transmita datele lor cu caracter personal unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele a)-f) persoanele vizate pot contacta Operatorul utilizand urmatoarele date de contact:

Adresa de Corespondenta: Reghin, strada Iernuteni nr 56, jud Mures

Inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea persoanei vizate.

g. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere si cerere in justitie: persoanele vizate au dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti; e-mail [email protected] De asemenea, persoanele vizate au dreptul de a se adresa in justitie.

Temeiul legal:

 Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului.

In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

Organizator

2B GROUP SRL

.......................................

Produs adăugat la lista favorite

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funcționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul.