Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Lenjerie Nature 2P 100% bambus

1.749,00 RON
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Cod produs
GFLEN2P
Activitățile din timpul unei zile pline te epuizează și te lasă fără pic de energie. Dă un plus de calitate somnului și achiziționează-ți un set complet de lenjerie pentru pat realizat din fibră de bambus 100%.
Spre deosebire de alte materiale, bambusul crește fără pesticide și fertilizatoare. Iarba de bambus are în compoziție o substanță naturală proprie care împiedică formarea și dezvoltarea bacteriilor. Datorită acestui agent, bambusul este un antimicrobian natural și disipă mirosurile. Este unul dintre materialele cele mai recomandate pentru cei care suferă de alergii la acarieni sau la chimicale folosite pentru finisarea țesăturilor.
Firul obtinut din iarbă de bambus este mult mai fin și mai lucios decât bumbacul. În cazul textilului de bambus o densitate a firelor de 400 este echivalenlentă cu densitatea de 1000 de fibre în cazul bumbacului. Aceste proprietăți conferă textilului de bambus finetea și delicatețea mătăsii sau casmirului. În plus, absoarbe cu 40% mai multă umiditate decât bumbacul și spre deosebire de acesta, elimină foarte repede umiditatea în atmosferă. Datorită structurii aerate a fibrei, bambusul este un termo-regulator excelent oferind confortul atat de necesar în timpul somnului.
Setul complet de lenjerie pentru pat are un design simplist și reprezintă alegerea ideală pentru dormitoarele care păstrează un aer romantic. Transformă patul într-un loc plin de prospețime și răcoare pentru tine și perechea ta.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLenjerie Nature 2P 100% bambus
Rating-ul dumneavoastră