Familia Natürlich pentru comunitate

Clientii si colegii nostri sunt cei mai importanti pentru noi. Siguranta comunitatii si a familiei Natürlich este prioritatea noastra principala. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa fie responsabil asa ca alaturi de partenerii si colegii nostri am facut demersuri de a ne asigura ca produsele tale sa ajunga in siguranta la tine pentru a te ajuta sa treci peste aceasta perioada.


Masuri pentru siguranta ta?
Respectam procedurile recomandate de autoritati, astfel incat sa lucram in cel mai sigur mod;
Pe langa demersurile uzuale, spatiile de lucru sunt permanent dezinfectate.


Masuri luate de partenerii si companiile de curierat cu care colaboram?
Au la dispozitie masti, manusi de unica folosinta, dezinfectant si respecta masurile de protectie;
Sunt instruiti sa evite contactul direct cu colegii si clientii.


Ce masuri speciale am luat pentru a ne proteja echipa?
Pentru a sustine masurile de distantare sociala, cea mai mare parte a colegilor isi desfasoara activitatea remote, iar colegii din depozite lucreaza in ture;
Intalnirile noastre au loc acum online si suntem in permanenta conectati pentru a-ti fi mereu alaturi si a raspunde la toate intrebarile tale.


Familia Natürlich este alaturi de voi in perioada aceasta dificila. Speram sa trecem peste acesasta provocare alaturi de voi. Produsele voastre preferate le gasiti pe siteul nostu si speram sa va aducem bucurie si confort cu ele.

Pentru a ne proteja clientii si angajatii, va rugam sa ne semnalati in momentul comenzii daca sunteti in carantina sau izolat la domiciliu. Comanda dumneavoastra va fi livrata, dar colegii nostrii vor lua masuri de protectie suplimentare.

Multumim ca esti alaturi de noi! Familia Natürlich


Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe