Ronda

Ronda

 

Bucatarie Ronda standard 2600 mm.

9.999,00 lei

Gratuit serviciul proiectare 3D in magazinele Naturlich!!!

Pentru că acum bucătăriile la comandă deschise către zona de living sunt tot mai des întâlnite, ne-am concentrat atenția către materiale și forme combinate cât mai echilibrat și care să scoată în evidență un spațiu care se vrea util, dar în același timp cât mai armonios din punct de vedere estetic. Mai mult decât un spațiu de gătit, ea este un obiect de design care prin forme fluide se integrează perfect într-un spațiu legat de zona de living.
Culori calde, accente de roșu și un blat a cărui suprafață poate fi foarte ușor reparată în cazul în care se deteriorează prin zgâriere, sunt principalele caracteristici ale acestui mobilier de bucatarie care este în același timp și practic și elegant.
Proiectată de specialiștii noștri cu tine, pentru tine, pentru că fiecare bucătărie la comandă Euphoria, se configurează în funcție de spațiul clientului și ținând cont de dorințele și necesitățile fiecăruia.
 
Accesoriile au fost atent alese pentru a valorifica fiecare spațiu de depozitare și pentru ca totul să fie cât mai accesibil.

Pentru mai multe detalii apelati la expertul nostru Natürlich: dl. Cristian Ghicasan - 0752 141 577.