5 sfaturi simple pentru a-ți transforma casa în căminul perfect

Căminul perfect este locul în care te simți acasă, spațiul la care te gândești cu fericire după o zi grea, casa pe care ai adaptat-o după gusturile și dorințele tale. Tocmai de aceea nimic din ce vei face pentru apartamentul în care locuiești nu se va pierde, fie că vorbim de investiții în mobilă nouă, în decorațiuni sau în reamenajre completă. Însă există lucruri simple pentru a-ți transforma casa, fără să necesite eforturi finaciare, ci doar imaginație și entuziasm.

Înfrumusețează pereții cu decorații care te inspiră

Arta transforma casa în care locuiești într-un cămin. Aceasta dă personalitate spațiului și îl diferențiază în raport cu orice altă încăpere. Orice decorațiune care îți trezește sentimente pozitive este una perfectă pentru casa ta, fie că este o pictură a bunicii tale, o fotografie înrămată sau un tablou găsit la magazinul de vechituri.

Sursă foto: Wrapped In Rust

Fă o curățenie generală

Pentru că, după o curățenie bine făcută, casa devine mai ordonată și mai proaspătă, iar asta schimbă percepția generală a supra spațiului, cât și starea de spirit a posesorilor. În plus, anual, este recomandat să faci o triere a obiectelor existente în casa ta, haine, mobilă, accesorii, și să renunți la tot ce ți se pare în plus.

Cumpără acea piesă de mobilier pe care ți-o dorești de mult

O singură piesă de mobilier poate transforma radical încăperea. Trebuie să fie doar una pe care ți-o dorești foarte mult!

Adoptă un animal de companie

Desigur, animalele de companie nu sunt pentru toată lumea. Ele necesită, timp, atenție specială și multă grijă, mai ales când sunt mici. Însă prezența lor vor energiza spațiul cu bucurie si caldură.

Umple casa de prieteni și familie

Bineînțeles, să ai o casă mare, cu mobilă perfectă și decorațiuni bine alese este dorința oricui, însă dacă nu ai cu cine să le împărtășești, acestea nu se mai bucură de aceeași valoare. Să te înconjori de prieteni și familie, fie ca e vorba de o petrecere pe care o găzduiești sau o simplă cină intimă, te va ajuta să creezi amintiri care-ți vor umple casa de bucurie.