Idei simple pentru un livingroom ca la carte

Stim cu totii ca sufrageria sau livingroom-ul cum mai este numita este locul special in orice locuinta care se respecta. De aceea este important sa ne implicam sa il amenajam cu gust. In articolul de azi va dam cateva idei pentru un livingroom ca la carte.

Citeste

Locuiești într-un apartament micuț? Nu-i problemă, să-l amenajăm ingenios

Mulți dintre noi locuim în apartemente relativ mici, cu anumite spații restrânse. Dar nu-i așa, locșorul tău poate fi un model de amenajare pentru spațiile mici, chiar dacă decorarea unui spațiu redus ca dimensiune poate fi o sarcină dificilă. Ne întrebăm ce fel de mobilă se potriveşte, câte accesorii se pot cumpăra, cât de mari sau mici ar trebui să fie dulapurile, dar totul se poate deprinde, mai ales dacă mai aruncăm câte o privire către ce propun alții, mai pregătiți în domeniul amenajărilor interioare.

Citeste

Mare e grădina Domnului! A ta e mai mică, dar o poţi amenaja superb în această primăvară

Grădina e acel spaţiu în care ne deconectăm de cotidian şi în care ne regăsim pe noi înşine. Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai mulţi oameni sunt preocupaţi să îşi cultive colţul de verdeaţă, indiferent dacă spaţiul pe care îl au la dispoziţie poate găzdui o două echipe de fotbal juniori sau doar o mică familie îndrăgostită de viața petrecută în <a

Citeste

Vine, vine primăvara, la tine acasă! Întâmpin-o cum se cuvine

Dacă vrei să simţi că a venit primăvara şi atunci când eşti în casă, gândeşte-te că şi locuinţa ta merită să îmbrace haine noi, asortate cu noul anotimp. Renunţă la tot ce îţi aduce aminte de iarnă şi întâmpină noul anotimp cu accesorii şi obiecte cât mai colorate, care să îţi ridice starea de spirit. E timpul să schimbi perdelele vechi. Înlocuieşte-le cu perdele albe, simple, la care să accesorizezi nişte draperii crem, lila sau roz deschis.

Citeste