Saltea Bio Orifiel

Saltea Bio Orifiel

Fii primul care evalueaza acest produs.

1.549,00 lei

Termen de livrare: 10 zile | Cod produs: saltea-orifiel

Aceest produs face parte din categoria: Saltele

1. Material pentru saltea speciala Stressfree - antialergic, detasabil, lavabil, cu fermoar
2. 2x70 mm strat latex cu 7 zone
3. 20 mm Filt din cocos
Tesatura Bamboo: aceasta tesatura puternica si de calitate contribuie la marimea duratei de viata a saltelei. In tesatura sunt incorporate fibre Bamboo, care mareste capacitatea de absorbtie de umezeala a tesaturii cu 40% fata de tesaturile traditionale.
Latex: material foarte flexibil care isi mentine forma, foarte apreciat in ultima perioada. Datorita structurii si alcatuirii sale speciale, se aeriseste foarte bine, este antialergic si igienic: fara praf si bacterii. Proprietatea sa principala este ca elasticitatea sa extraordinar de buna, astfel numit elasticitate punctuala, care inseamna se preseaza local (punctual) in raport cu greutatea cu care este incarcat, asigurandu-se astfel o forma ideala a coloanei vertebrale.
7 Zone: datorita acelor 7 zone, fiecare parte a corului se bucura de o atentie deosebita si primeste o sustinere adecvata astfel coloana vertebrala isi mentine forma sa ideala in timpul somnului.
Fermoar: contribuie la cresterea igienei prin faptul ca husa saltelei e detasabila si lavabila.
Zona cocos ortopedica: suporturi fexibile formate din rosturi puternice de cocos in zona mijlocie ale saltelei, care asigura sustinerea optimala a coloanei vertebrale. Zona ortopedica ofera sprijin ale coloanei usor arcuita in zona taliei astfel ca forma ei naturala se mentine si in timpul somnului, reducandu-se durerile din jurul coloanei vertebrale si asigurandu-se un somn linistit.
Grosime: 18 cm

Aceest produs face parte din categoria: Saltele

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

 1 *2 *3 *4 *5 *
Calitate