REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Cadou 500 lei  de la  Naturlich!”

Campania “Cadou 500 lei de la Naturlich!” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.
Cumperi un dormitor Saigon de la Naturlich si primesti 500 lei voucher cadou*

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR
Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 15 august  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 15 septembrie  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu. Campania nu este valabila in magazinul online www.naturlich.ro.

4. PRODUSE
Cadoul sub forma de voucher ( denumit in continuare VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH ) se acorda la achizitia unui dormitor Saigon cod intern SAP 17307 in valoare de 500 lei direct pe factura cu utilizare imediata in orice magazin Naturlich mentionat mai sus.
Cu voucherul denumit VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH se pot achizitiona orice  produse comercializate in Magazinele Participante, indiferent de status produs sau de alte campanii
Oferta este valabila in limita stocului disponibil.


5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează in perioada de desfasurare a Campaniei produsul dormitor SAIGON cod intern SAP 17307 din magazinele Naturlich, Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui flyere in magazine, va posta bannere online si va prmova pe alte medii cum ar fi radio, pliante, brosuri etc.
Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara produsul mai sus mentionat, va beneficia de voucher cadou in valoare de 500 lei (VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) direct pe factura, chiar daca produsele se vor livra ulterior.
Astfel, la fiecare achizitie in perioada 15 august  – 15 septembrie 2014 a produsului mai sus mentionat  primeste un voucher in valoare de 500 lei inscris direct pe factura ( sub forma de text in partea de jos a facturii )  pentru cumparaturi ulterioare

*Voucherele pot fi utilizate in orice magazin fizic  Naturlich in perioada 15 august  2014 – 15 octombrie 2014 in anumite conditii.
De exemplu se achita cu un  VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH unul sau mai multe produse in valoare totala de de 501 lei utilizezi  voucherul in valoare de 500 lei si se achita  diferenta de 1 leu numerar sau prin alte metode de plata acceptate in magazin.
Voucherul se poate utiliza o singura data,  nu se pot face achizitii multiple de valoare mai mica.  
Clientul poate opta sa cumpere produse cu acest voucher si de valoare mai mica de 500 lei, in acest caz restul valorii se pierde. Exemplu clientul opteaza pentru unul sau mai multe produse in valoare de 479 lei, achita cu voucherul iar restul valorii de 21 lei de pe voucher se pierde, voucherul considerandu-se folosit.

In cazul in care clientul returneaza propdusul dormitor Saigon cod intern SAP 17307 in baza caruia a primit voucherul VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) sau renunta la comanda pierde dreptul de utilizare a voucherului  
De exemplu daca un client a cumparat produsul dormitor Saigon cod intern SAP 17307 si a primit voucherul in valoare de 500 lei, in cazul returului va primi suma achitata pentru factura integrala sau avans, iar clientul va pierde dreptul de utilizare a  voucherului. Daca clientul a utilizat déjà voucherul va primi suma achitata minus valoarea voucherului primit, in acest caz 500 lei.

Conditii de folosire a voucherelor:
Voucherele pot fi folosite in orice magazin fizic din reteaua  Naturlich doar pentru achizitii de produse
-    Naturlich si Happrix ( inclusiv decoratiuni, accesorii, electrocasnice si bucatarii la comanda)
Voucherul  poate reprezenta si 100% din valoarea achizitiei
     in perioada 15 august 2014 – 15 octombrie 2014 , pretul platit de catre client va fi pretul de raft minus valoarea voucherului de 500 lei (VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) inscris pe factura.
Clientul nu poate beneficia de voucher decat daca prezinta factura pe care este inscrisa acordarea voucherului
Se poate face o singura achizitie ( factura ) sau comanda pe o persoana pe perioada acestei campanii
Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral.
.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul .
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.


REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Naturlich - Wizz Magazine  reducere 10% la cumparaturile online”

Campania “Naturlich – Wizz Magazine reducere 10 % la cumparaturile online*” se desfăşoară în magazinul online  Naturlich  naturlich.ro , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “naturlich.ro”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 01 august 2014, ora 00.00 şi se va încheia în data de 30 septembrie  2014, ora 24,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinul online  Naturlich  naturlich.ro, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L

4. PRODUSE
In campanie intra doar  produsele “Naturlich” comercializate in Magazinul Participant  naturlich.ro, la pret de lista, care nu beneficiaza de alta campanie, reducere de pret,  conditii de outlet.
Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează sau comandă in perioada de desfasurare a Campaniei unul sau mai multe produse din magazinul online Naturlich naturlich.ro, la preţul integral (fără reduceri).  Astfel in perioada campaniei, Naturlich a plasat un “COD” ( COUPON COD ) pe pagina alocata in revista onboard ( WizzInflight Magazine  August/Septembrie ) existenta pe toate cursele WizzAir din si spre Romania. Cu acest cod beneficiati de reducere 10% la produsele cumparate online la pret de lista ce nu fac obiectul altor campanii de reducere sau nu au statut de produs outlet ( produse reduse iesite din gama curenta disponibila in magazinul online). Urmeaza pasii de pe site-ul naturlich.ro pentru achizitii online iar la pasul 2 introduceti codul in casuta COUPON CODE si apasat butonul “Foloseste cupon” conform exemplului de mai josSe poate face o singura achizitie ( factura ) sau comanda pe o persoana cu aceasta reducere Intră în campanie doar acele comenzi procesate online pe magazinul naturlich.ro conform pasilor si sistemelor de plata puse la dispozitie de catre comerciantul SC 2B GROUP SRL prin magazinul online Naturlich naturlich.ro. Valoarea discountului nu se ia în calcul la stabilirea costului de transport, care se asigura conform ofertei afisate pe magazinul online Naturlich naturlich.ro

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinul online Naturlich - naturlich.ro, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul . Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Vara Bucatariilor la Comanda?  Naturlich!  -25%reducere”

Campania “Vara  Bucatariilor la Comanda? Naturlich! -25% reducere” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 01 iulie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 31 august 2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în magazinele toate magazinele Naturlich, apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L.

4. PRODUSE
In campanie intra toate produsele din categoria Bucatarii la comanda din gama Lucky Man comercializate in Magazinul Participant, la pret de lista, care nu beneficiaza de alta campanie, reducere de pret sau conditii de outlet. Reducerea este de 25%  la  colectiile si  modele de bucatarie la comanda desemnate. Lista completa in magazine. Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora. Reducerea nu este valabila pentru produsele electrocasnice

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează sau comandă in perioada de desfasurare a Campaniei unul sau mai multe produse din categoria Bucatarii la comanda  din magazinele Naturlich. Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara sau comanda produse care se afla la pret intreg si nu beneficaza de alte campanii sau oferte, va beneficia de un discount de 25% la aceste produse conform modelelor reduse  disponibile in magazine. Se poate face o singura achizitie ( factura ) sau comanda pe o persoana cu aceasta reducere. Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamenul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, în toate  magazinele Naturlich apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul . Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Summer SALE Naturlich!”- reducerile verii Naturlich!

Campania “Summer SALE  Naturlich!” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 16 iulie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 31 august  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE

Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu

4. PRODUSE
In campanie intra  produse  “Naturlich”, comercializat in Magazinele Participante conform listei disponibila spre consultare in magazine. Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează produsul din campania “Summer SALE Naturlich!”. Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui afiise  in magazine, pe naturlich,ro si alte medii online, radio. Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara produsele  de mai sus beneficiaza de pretul promotional. Se poate face o singura achizitie ( factura )  pe o persoana cu acest pret special.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul . Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “OUTLET  Naturlich!””

Campania “OUTLET  Naturlich!” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR
Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 08 ianuarie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 15 mai  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu

4. PRODUSE
In campanie intra  produse  “Naturlich”si “Happrix”, comercializat in Magazinele Participante conform listei disponibila spre consultare in magazine. Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează produsul din campania “OUTLET Naturlich!” Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui afiise  in magazine, pe naturlich,ro si alte medii online, radio. Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara produsele  de mai sus beneficiaza de pretul promotional. Se poate face o singura achizitie ( factura )  pe o persoana cu acest pret special.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul . Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.