Campanii și Regulamente

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Winter SALE Naturlich -10% reducere  la toate produsele brand Naturlich / -5% la toate produsele Happrix”

Campania “Winter SALE Naturlich -10% reducere la toate produsele brand Naturlich / -5% la produsele Happrix” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR
Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 14 ianuarie 2016, ora 00.00 şi se va încheia în data de 31 ianuarie  2015, ora 24,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în magazinul online www.naturlich.ro și în toate magazinele fizice Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias, Oradea, Pitesti, Targu Mures si Sibiu.

4. PRODUSE
In campanie intra produsele marca “Naturlich” și marca “HAPPRIX”, comercializate in Magazinele Participante, la pret de lista, standard (fara modificari de finisaje sau dimensiuni sau nu sunt in oferta curenta si continua)  care nu beneficiaza de alta campanie, reducere de pret,  conditii de outlet.
Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează pe loc sau comandă in perioada de desfasurare a Campaniei unul sau mai multe produse din magazinele Naturlich, la preţul integral (fără reduceri) si achita avansul.
Orice persoana care, in perioada campaniei, cumpara sau comanda produse care se afla la pret intreg si nu beneficaza de alte campanii sau oferte, va beneficia de un discount de 10%, respectiv 5%  aplicat produselor aflate in promotie, chiar daca produsele se vor livra ulterior.
Se poate face o singura achizitie (factura) sau comanda pe o persoana cu aceasta reducere.
Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care se vor achitate integral pe loc.
Valoarea discountului nu se ia în calcul la stabilirea pragului de asigurare montaj sau transport, care se asigura conform ofertei afisate in magazin.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L.  va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.
    
7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias, Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro.
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

ORGANIZATOR
SC 2B GROUP SRL

În desfășurare...

Produsul a fost adăugat în coș

Continue shopping Close View cart & checkout
Produsul a fost șters din coș

Continue shopping Close View cart & checkout