Campanii și Regulamente

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Weekend-ul reducerilor la Naturlich -10% reducere  la toate produsele brand Naturlich”

Campania “Weekend-ul reducerilor la Naturlich -10% reducere la toate produsele brand Naturlich*” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 16 octombrie 2014, ora 00.00 şi se va încheia în data de 19 octombrie  2014, ora 24,00 inclusiv. 

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinul Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj Napoca, Medias, Oradea, Pitesti, Sibiu, Tg Mures si pe magazinul online naturlich.ro

4. PRODUSE
In campanie intra doar  produsele Standard marca “Naturlich” si produse codificate ZZ inclusiv Bucatarii la Comanda (exclus gama Genarom care fac parte din alta promotie ),  comercializate in Magazinul Participant, la pret de lista, care nu beneficiaza de alta campanie, reducere de pret,  conditii de outlet.
In campanie nu intra produsele brand Happrix, Electrocasnice sau Servicii
Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

 5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează sau comandă in perioada de desfasurare a Campaniei unul sau mai multe produse din magazinele Naturlich, la preţul integral (fără reduceri).  Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui flyere in magazin, dar si in orasele unde sunt locate magazinele Naturlich. Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara sau comanda produse care se afla la pret intreg si nu beneficaza de alte campanii sau oferte, va beneficia de un discount de 10% aplicat facturii, chiar daca produsele se vor livra ulterior. Se poate face o singura achizitie ( factura ) sau comanda pe o persoana cu aceasta reducere. Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral. Valoarea discountului nu se ia în calcul la stabilirea pragului de asigurare montaj sau transport, care se asigura conform ofertei afisate in magazin.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare.   Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

 7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro.
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI - Aboneaza-te si castiga un living Caledon de la Naturlich!;

Campania “Aboneaza-te si castiga un living Caledon de la Naturlich!”  se desfăşoară pe magazinul online www.naturlich.ro si in toate magazinele fizice Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 17 septembrie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 30  octombrie   2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. Locatii - MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu  si pe magazinul online www.naturlich.ro

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care se inscrie pe site-ul www.naturlich.ro cu adresa de email valida ( ex popescuioan2114@gmail.com ) si date personale complete
Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui afiise  in magazine, pe naturlich,ro si alte medii online. Orice persoana care se inscrie cu datele corecte conform insructiunilor de pe site-ul naturlich.ro participa la o tombola  avand ca premiu un living Caledon  ( cod intern SAP 11434 )  in valoare de 2599.00 lei.

Pasii de urmat
1. Intra pe site-ul web www.naturlich.ro
2. Click pe bannerul online din imaginea de mai jos pentru abonarea la newsletter
3. Completeaza toate datele pentru participarea la concurs
4. Valideaza casuta – „Sunt de acord cu termenii si conditiile promotiei”
5. Finalizeaza apasand pe butonul „PARTICIP LA CONCURS”

Pentru participare la concurs si la tragerea la sorti este OBLIGATORIU ca inscrierea sa fie validata cu mesajul din exemplul de mai jos:
„Te-ai abonat cu succes!”
Mult succes!

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate. Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL  in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L.  va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro.
Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Studentii au reduceri? Natürlich”
Campania “Studenții au reduceri? Natürlich” se desfăşoară în toate magazinele Natürlich , aparținând  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Natürlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800.000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toți participanții și întocmit în conformitate cu dispozițiile cuprinse in Ordonanța Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicată.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 01 septembrie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 30 octombrie  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Natürlich, aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș,Oradea,  Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu  și naturlich.ro

4. PRODUSE
În campanie intră doar  produsele cu status Standard  brand “Naturlich”, brand Happrix și Electrocasnice, comercializate în Magazinul Participant, la preț de listă, care nu beneficiază de altă campanie, reducere de preț,  condiții de outlet. sau sunt produse comandă specială codificate ZZ în sistem
În campanie nu intră Serviciile.
Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de preț, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care dovedeste statutul de student ( carnet de student vizat la zi sau card STUDCARD sau ISIC valabil ) si achiziţionează sau comandă în perioada de desfășurare a Campaniei unul sau mai multe produse din magazinele Natürlich, la preţul integral (fără reduceri).
Orice student  care vizitează magazinele  Natürlich, în perioada campaniei și cumpără sau comandă produse care se află la preț intreg și nu beneficază de alte campanii sau oferte, va beneficia de un discount de 10%  pentru produse brand Natürlich ( inclusiv Decorațiuni și Bucătării la comandă ) și 5% pentru produse brand Happrix și produse Electrocasnice aplicat facturii, chiar dacă produsele se vor livra ulterior. Se poate face o singură achiziție ( factură ) sau comandă pe o persoană cu această reducere. Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral. Valoarea discountului nu se ia în calcul la stabilirea pragului de asigurare montaj sau transport, care se asigură conform ofertei afișate în magazin.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colectează date cu caracter personal sub numărul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană își poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuțeni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, cerere în care se vor menționa datele de identificarea ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondență, precum și datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, că datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL în scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica în scris informațiile solicitate și, dacă este cazul, măsurile luate. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuțeni, nr. 56, cod 545300, în magazinele  Natürlich , aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu sau se poate consulta sau descarcă gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea campaniei.
 
REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Cadou 500 lei  de la  Naturlich!”

Campania “Cadou 500 lei de la Natürlich!” se desfăşoară în toate magazinele Natürlich , aparținând  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Natürlich”.
Cumperi un dormitor Saigon de la Natürlich și primești 500 lei voucher cadou*

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800.000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toți participanții și întocmit în conformitate cu dispozițiile cuprinse in Ordonanța Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicată.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 15 august  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 30 septembrie  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu. Campania nu este valabilă în magazinul online www.naturlich.ro.

4. PRODUSE
Cadoul sub forma de voucher ( denumit in continuare VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH ) se acordă la achiziția unui dormitor Saigon cod intern SAP 17307 în valoare de 500 lei direct pe factură cu utilizare imediată în orice magazin Natürlich menționat mai sus.
Cu voucherul denumit VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH se pot achiziționa orice  produse comercializate în Magazinele Participante, indiferent de status produs sau de alte campanii
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează in perioada de desfășurare a Campaniei produsul dormitor SAIGON cod intern SAP 17307 din magazinele Natürlich, astfel în perioada anterioară campaniei, Natürlich va distribui flyere în magazine, va posta bannere online și va prmova pe alte medii cum ar fi radio, pliante, broșuri etc.
Orice persoană care vizitează magazinele  Natürlich, în perioada campaniei ți cumpără produsul mai sus menționat, va beneficia de voucher cadou în valoare de 500 lei (VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) direct pe factură, chiar dacă produsele se vor livra ulterior.
Astfel, la fiecare achiziție în perioada 15 august  – 15 septembrie 2014 a produsului mai sus menționat  primește un voucher în valoare de 500 lei înscris direct pe factură ( sub forma de text în partea de jos a facturii )  pentru cumpărături ulterioare

*Voucherele pot fi utilizate în orice magazin fizic  Naturlich in perioada 15 august  2014 – 15 octombrie 2014 in anumite condiții.
De exemplu se achită cu un  VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH unul sau mai multe produse în valoare totală de de 501 lei utilizezi  voucherul în valoare de 500 lei și se achită  diferența de 1 leu numerar sau prin alte metode de plata acceptate în magazin.
Voucherul se poate utiliza o singură dată,  nu se pot face achiziții multiple de valoare mai mică.  
Clientul poate opta să cumpere produse cu acest voucher și de valoare mai mică de 500 lei, în acest caz restul valorii se pierde. Exemplu clientul optează pentru unul sau mai multe produse în valoare de 479 lei, achită cu voucherul iar restul valorii de 21 lei de pe voucher se pierde, voucherul considerându-se folosit.

În cazul în care clientul returnează propdusul dormitor Saigon cod intern SAP 17307 în baza cîruia a primit voucherul VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) sau renunța la comandă pierde dreptul de utilizare a voucherului  
De exemplu dacă un client a cumpărat produsul dormitor Saigon cod intern SAP 17307 și a primit voucherul în valoare de 500 lei, în cazul returului va primi suma achitată pentru factura integrală sau avans, iar clientul va pierde dreptul de utilizare a  voucherului. Dacă clientul a utilizat deja voucherul va primi suma achitată minus valoarea voucherului primit, în acest caz 500 lei.

Condiții de folosire a voucherelor:
Voucherele pot fi folosite în orice magazin fizic din rețeaua  Natürlich doar pentru achiziții de produse
-    Natürlich și Happrix ( inclusiv decorațiuni, accesorii, electrocasnice și bucătării la comandă)
Voucherul  poate reprezenta și 100% din valoarea achiziției
     în perioada 15 august 2014 – 15 octombrie 2014 , prețul plătit de către client va fi prețul de raft minus valoarea voucherului de 500 lei (VOUCHER CADOU 500 LEI NATURLICH) înscris pe factură.
Clientul nu poate beneficia de voucher decât dacă prezintă factură pe care este înscrisă acordarea voucherului
Se poate face o singură achiziție ( factură ) sau comandă pe o persoană pe perioada acestei campanii
Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral.
.
6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colectează date cu caracter personal sub numărul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană își poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuțeni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, cerere în care se vor menționa datele de identificarea ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondență, precum și datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, că datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL în scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica în scris informațiile solicitate și, dacă este cazul, măsurile luate. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuțeni, nr. 56, cod 545300, în magazinele  Natürlich , aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu sau se poate consulta sau descarcă gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea campaniei.

 


REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Naturlich - Wizz Magazine  reducere 10% la cumparaturile online”

Campania “Naturlich – Wizz Magazine reducere 10 % la cumpărăturile online*” se desfăşoară în magazinul online  Natürlich  naturlich.ro , aparținând  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “naturlich.ro”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800.000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toți participanții și întocmit în conformitate cu dispozițiile cuprinse in Ordonanța Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicată.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 01 august 2014, ora 00.00 şi se va încheia în data de 30 septembrie  2014, ora 24,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinul online  Naturlich  naturlich.ro, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L

4. PRODUSE
În campanie intra doar  produsele “Natürlich” comercializate în Magazinul Participant  naturlich.ro, la preț de listă, care nu beneficiază de altă campanie, reducere de preț,  condiții de outlet.
Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de preț, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează sau comandă in perioada de desfasurare a Campaniei unul sau mai multe produse din magazinul online Natürlich naturlich.ro, la preţul integral (fără reduceri).  Astfel în perioada campaniei, Natürlich a plasat un “COD” ( COUPON COD ) pe pagina alocată în revista onboard ( WizzInflight Magazine  August/Septembrie ) existentă pe toate cursele WizzAir din și spre Romania. Cu acest cod beneficiați de reducere 10% la produsele cumpărate online la preț de listă ce nu fac obiectul altor campanii de reducere sau nu au statut de produs outlet ( produse reduse ieșite din gama curentă disponibilă în magazinul online). Urmează pașii de pe site-ul naturlich.ro pentru achiziții online iar la pasul 2 introduceți codul în căsuța COUPON CODE și apăsaț butonul “Folosește cupon” conform exemplului de mai jos


Se poate face o singură achiziție ( factură ) sau comandă pe o persoană cu această reducere. Intră în campanie doar acele comenzi procesate online pe magazinul naturlich.ro conform pașilor și sistemelor de plată puse la dispoziție de către comerciantul SC 2B GROUP SRL prin magazinul online Natürlich naturlich.ro. Valoarea discountului nu se ia în calcul la stabilirea costului de transport, care se asigură conform ofertei afișate pe magazinul online Natürlich naturlich.ro

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colectează date cu caracter personal sub numărul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană își poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuțeni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, cerere în care se vor menționa datele de identificarea ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondență, precum și datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, că datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL în scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica în scris informațiile solicitate și, dacă este cazul, măsurile luate. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuțeni, nr. 56, cod 545300, în magazinele  Natürlich , aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu sau se poate consulta sau descarcă gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Bucatariile la Comanda reduse si in septembrie?  Naturlich!  -20%reducere”

Campania “Bucătăriile la Comandă reduse și în septembrie? Natürlich! -20% reducere” se desfăşoară în toate magazinele Natürlich , aparținând  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Natürlich”

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800.000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toți participanții și întocmit în conformitate cu dispozițiile cuprinse in Ordonanța Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicată.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 01 iulie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 30 septembrie 2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în magazinele toate magazinele Natürlich, apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L.

4. PRODUSE
În campanie intră toate produsele din categoria Bucătării la comandă din gama Lucky Man comercializate în Magazinul Participant, la preț de lista, care nu beneficiază de altă campanie, reducere de preț sau condiții de outlet. Reducerea este de 25%  la  colecțiile și  modele de bucătărie la comandă desemnate. Lista completă în magazine. Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de preț, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora. Reducerea nu este valabilă pentru produsele electrocasnice

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează sau comandă in perioada de desfășurare a Campaniei unul sau mai multe produse din categoria Bucătării la comandă  din magazinele Natürlich. Orice persoană care vizitează magazinele  Natürlich, în perioada campaniei și cumpără sau comandă produse care se află la preț întreg și nu beneficiază de alte campanii sau oferte, va beneficia de un discount de 25% la aceste produse conform modelelor reduse  disponibile în magazine. Se poate face o singură achiziție ( factură ) sau comandă pe o persoană cu această reducere. Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colectează date cu caracter personal sub numărul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană își poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuțeni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, cerere în care se vor menționa datele de identificarea ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondență, precum și datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, că datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL în scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica în scris informațiile solicitate și, dacă este cazul, măsurile luate. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuțeni, nr. 56, cod 545300, în magazinele  Natürlich , aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu sau se poate consulta sau descarcă gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea campaniei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “OUTLET  Naturlich!””

Campania “OUTLET  Natürlich!” se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Natürlich”.

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 800.000 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR. Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toți participanții și întocmit în conformitate cu dispozițiile cuprinse in Ordonanța Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața, republicată.


2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 08 ianuarie  2014, ora 08.00 şi se va încheia în data de 15 mai  2014, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu

4. PRODUSE
In campanie intra  produse  “Naturlich”si “Happrix”, comercializat in Magazinele Participante conform listei disponibila spre consultare in magazine. Nu se poate cumula prezenta campanie cu alte reduceri de pret, vouchere sau oferte, indiferent de denumirea acestora.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează produsul din campania “OUTLET Naturlich!” Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui afiise  in magazine, pe naturlich,ro si alte medii online, radio. Orice persoana care viziteaza magazinele  Naturlich , in perioada campaniei si cumpara produsele  de mai sus beneficiaza de pretul promotional. Se poate face o singura achizitie ( factura )  pe o persoana cu acest pret special.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colectează date cu caracter personal sub numărul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de intervenție și dreptul de opoziție asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate în conformitate cu dispozițiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoană își poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuțeni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, cerere în care se vor menționa datele de identificarea ale persoanei în cauză, inclusiv adresa de corespondență, precum și datele asupra cărora se solicită intervenția, motivul justificat și modul de intervenție. De asemenea, persoana ale cărei date sunt prelucrate are dreptul să solicite, fără nici o justificare, în mod gratuit, în scris, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, datată și semnată, că datele cu caracter personal să nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL în scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica în scris informațiile solicitate și, dacă este cazul, măsurile luate. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuțeni, nr. 56, cod 545300, în magazinele  Natürlich , aparținând S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj-Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Tîrgu Mureș și Sibiu sau se poate consulta sau descarcă gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament, acceptându-l ca atare. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei, cu condiția efectuării unui anunț public în acest sens, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea campaniei.

În desfășurare...

Produsul a fost adăugat în coș

Continue shopping Close View cart & checkout
Produsul a fost șters din coș

Continue shopping Close View cart & checkout