Campanii și Regulamente

 

REGULAMENTUL oferta Cadou de Sarbatori de la Naturlich!

Campania Cadou de Sarbatori de la Naturlich! se desfăşoară în toate magazinele Naturlich , apartinand  S.C. 2B GROUP S.R.L., denumite în continuare “Naturlich”.
Cumperi de minim 2500 lei de la Naturlich si primesti o sanie cadou*
*In limita stocului disponibil, total stoc disponibil in perioada 10 dec 2014 – 18 ian 2015 120 bucati in toata reteau a de magazine Naturlich, oferta valabila doar in magazinele fizice

1. ORGANIZATOR
Campania este organizată de către S.C. 2B GROUP S.R.L., cu sediul social în Reghin, strada Iernuţeni, nr. 56, judeţ Mureş, având CIF RO 16310946, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/593/204, capital social 200 lei, având cont IBAN RO90 INGB 0011 0000 3792 8911, deschis la ING BANK, Ag Tg Mureş, denumit în continuare ORGANIZATOR
Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI
Campania  începe în data de 10 decembrie  2015, ora 08.00 şi se va încheia în data de 18 ianuarie  2015, ora 22,00 inclusiv.  

3. MAGAZINE PARTICIPANTE
Campania se va derula în toate magazinele Naturlich, apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu.

4. PRODUSE CADOU
Cadoul sanie cadou* ( model DAVOS 1000, cod intern SAP 14193 pret 99 lei TVA inclus*
*In limita stocului disponibil, total stoc disponibil in perioada 10 dec 2014 – 18 ian 2015 120 bucati in toata reteaua de magazine Naturlich,
Oferta valabila doar in magazinele fizice, direct pe factura in orice magazin Naturlich mentionat mai sus.
Oferta valabila in limita stocului disponibil precizat mai sus

5. MECANISMUL OFERTEI
La campanie participă orice persoană care achiziţionează in perioada de desfasurare a CAMPANIEI  produse in valoare de minim 2500 lei TVA inclus, clientul primeste automat cadou acest produs doar daca exista pe stoc in locatie.
Astfel in perioada anterioara campaniei, Naturlich va distribui flyere in magazine, va posta bannere online si va prmova pe alte medii cum ar fi radio, pliante, brosuri etc.

In cazul in care clientul returneaza propdusele trebuie sa returneze si produsul cadou sau sa achite contravalaorea acestuia  
De exemplu daca un client a cumparat produsse de 2500 lei pe perioada campaniei si a rtturnat unul sau mai multe produse din diverse motive i se vor returna banii mai putin contravaloarea produsului cadou sanie DAVOS 1000, respectiv 99 lei TVA inclus
Se poate face o singura achizitie ( factura ) sau comanda pe o persoana pe perioada acestei campanii
Intră în campanie doar acele comenzi pentru care se achită avansul şi pentru acele achiziţii care sunt achitate integral.

6. DATE PERSONALE
S.C. 2B GROUP S.R.L. colecteaza date cu caracter personal sub numarul de operator 18042.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private ORGANIZATORUL are obligaţia de a administra, cu titlu gratuit, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.
Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate.
Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: imputernicitul/ imputernicitii operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Clientul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi pot fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13,14,15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri la sediul social al SC. 2B GROUP SRL, din Reghin, str. Iernuteni, nr. 56, telefon/fax 0265/511612, e-mail:hallo@naturlich.ro, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC 2B GROUP SRL in scopurile declarate. S.C. 2B GROUP S.R.L. va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte.

7. DIVERSE
Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la sediul  Organizatorului, din Reghin, strada Iernuteni, nr. 56, cod 545300, in magazinele  Naturlich , apartinand S.C. 2B GROUP S.R.L din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Medias,Oradea,  Pitesti, Targu Mures si Sibiu sau se poate consulta sau descarca gratuit de pe site-ul www.naturlich.ro. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament, acceptandu-l ca atare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, cu conditia efectuarii unui anunt public in acest sens, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea campaniei.


 

În desfășurare...

Produsul a fost adăugat în coș

Continue shopping Close View cart & checkout
Produsul a fost șters din coș

Continue shopping Close View cart & checkout