Mare e grădina Domnului! A ta e mai mică, dar o poţi amenaja superb în această primăvară

Grădina e acel spaţiu în care ne deconectăm de cotidian şi în care ne regăsim pe noi înşine. Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai mulţi oameni sunt preocupaţi să îşi cultive colţul de verdeaţă, indiferent dacă spaţiul pe care îl au la dispoziţie poate găzdui o două echipe de fotbal juniori sau doar o mică familie îndrăgostită de viața petrecută în aer curat.

Oricărui grădinar începător sau experimentat îi place să îşi amenajeze grădina mai mult decât orice altă îndatorire din întreaga sa gospodărie, nu-i așa? Iar acum, că a venit primăvara, ideile şi treburile trebuie să se ţină lanţ, pentru că urmează un an întreg în care grădina şi curtea trebuie să arate extraordinar.

Cafeaua de dimineaţă, prânzul în familie sau cinele intime şi romantice pot fi luate în grădină, dacă aceasta este amenajată corespunzător. Există numeroase modalităţi de amenajare sau reamenajare a grădinii astfel încât orice spaţiu monoton, „decorat” doar cu iarbă şi flori, să se transforme într-un mic paradis natural. Când curtea sau grădina ta prind viaţă, casa are un alt aspect şi va fi, în mod sigur, mult mai primitoare.

Ideile în amenajări exterioare pentru curţi şi grădini variază de la an la an, dar de fiecare dată poţi găsi ceva nou de încercat pentru a-ţi transforma propriul sanctuar natural într-un veritabil paradis al relaxării.