Șezlongul, piesa de rezistență a livingroom-ului

Astăzi nu ne referim la ceea ce numim sezlonguri tipice, cele pe care facem plaja sau pe care ne relaxam vara in gradina, ci la ceva mai sofisticat, mai rafinat, sezlongul de interior, Sezlongul elegant de interior.

Acesta este un element usor de remarcat si pe care obisnuim sa il vedem in livingroom. Partea cea mai buna la aceste sezlonguri elegante este ca sunt mult mai confortabile decat cele obisnuite, dar si faptul ca au rezistat peste timp in diverse epoci, fiecare cu trendurile ei, de aceea este o piesa care nu va muri niciodata si va aduce mereu un plus de stil si noblete in living.

In tablourile ce infatiseaza Grecia Antica, zeitele sunt pictate adesea stand intinse pe acest tip de sezlong, care mai apoi a fost preluat si de alte culturi, iar astazi starurile de cinema au luat locul zeitelor, insa pozeaza pe aceleasi sezlonguri elegante. Liniile curbate si rafinate, si materialele pretentioase folosite pentru captusala fac din acest element de mobilier o adevarata opera de arta care ne duce cu gandul la ducese si palate spectaculoase.

Sezlongul poate cu usurinta sa devina punctul forte ale livingului datorita aerului regal pe care il emite si arata bine indiferent daca alegem variantele monocrome sau culori color block. Mai mult, designul sezlongurilor a fost dezvoltat pana la forme moderne, futuriste chiar, pentru a se potrivi in casele noastre, insa si un model in stil baroc poate sa faca minuni intr-un decor minimalist.

Livingul este cea mai potrivita incapere pentru aceasta piesa unica. Nu ocupa mult spatiu, ofera diversitate si poate fi pozitionata oriunde: aproape de fereastra unde puteti citi, sau in centrul livingului, unde va puteti face musafirii sa se simta cat mai comod.

Va prezentam o selectie de sezlonguri elegante care va va face sa va ganditi de doua ori inainte sa va achizitionati urmatoarea piesa care sa completeze decorul livingului. Nu in ultimul rand, va asteptam sa descoperiti in reteaua de magazine Naturlich oferta de sezlonguri elegante, comode si foarte la moda.