Dulap Inalt Complex Master

Dulap Inalt Complex Master

Fii primul care evalueaza acest produs.

2.874,00 lei

Termen de livrare: 30 zile | Cod produs: M934/AL

la comanda

Prezentare

185 x 41,5 x 194,5h

Nu iti ajung banii? Cumpara in rate!

Structura este realizata din panouri de 18mm înobilata cu folie melaminica de culoare antracit si aluminiu si sunt dotate cu picioare h=27mm, reglabile din interior. Bordurarea se face folosind integral cantul ABS de dimensiune 0.4mm.
Politele sunt realizate din panouri de 25mm de culoare antracit si aluminiu.
Spatele este fabricat din panouri de 3mm introdus pe un canal efectuat pe conturul structurii rigidizate cu colturi din plastic, toate acestea conferind stabilitate si siguranta structurii.
Usile sunt realizate din panouri de 18mm înobilate cu folie melaminica de culoare de culoare stejar ferara, cires, nuc tabac, mahon, stejar antracit, wenge, ferara negru si zebrano clasic bordurate integral cu cant ABS de 2 mm. Balamalele permit o deschidere de 110° si un reglaj +/-3mm ( sus-jos, stanga-dreapta). Mânerele sunt de culoare aluminiu.
Topurile si lateralele aplicate sunt realizate din panouri de 25mm in culorile stejar ferara, cires, nuc tabac, mahon, stejar antracit,wenge, ferara negru si zebrano clasic fiind de dimensiuni corespunzatoare pentru a forma ansamble de dulapuri.

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Quality