Desigur! Avem reduceri şi de ziua naţională, dar cum profităm de ele?

De Ziua Naţională a României, nemţescul "Naturlich!" devine "Desigur!", "Bineînţeles!" sau "Indubitabil!" :). Lăsând gluma la o parte, desigur că avem reduceri şi cu această ocazie specială, mai precis în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2016: 12% reducere pentru o mare parte dintre produsele noastre.

Reduceri, reduceri, dar ce alegem dintre atâtea oferte tentante? Avem câteva recomandări pentru tine:

La fiecare început de iarnă, casa ta trebuie să devină un mediu cald şi prietenos, ideal pentru relaxare, poveşti şi un somn adânc, rudă cu hibernarea. Personajul principal din povestea noastră este o canapea extensibilă, pe numele ei mic Ambra, perfectă pentru o seară în trei - tu, ea şi căţelul, împreună, în faţa televizorului, unde rulează, cel mai probabil, "Singur acasă" :).

Imediat după finalul fericit, seara poate continua cu o noapte liniştită, canapeaua transformându-se într-un pat confortabil şi încăpător, chiar şi pentru cel mai bun prieten al omului. 

Dar ca să ai un somn aşa cum ai visat, îţi trebuie o pernă Wool, umplută - cum îi spune şi numele - cu lână Merinos, dar şi cu biluţe de fibră siliconică şi învelită în ţesătură de bambus, o combinaţie pentru care gâtul şi coloana îţi vor mulţumi dis-de-dimineaţă.

Trebuie să ştii că perna îşi menţine constantă elasticitatea pe toată durata nopţii, elimină umiditatea şi este prelucrată pentru a fi protejată de bacterii şi alţi musafiri nepoftiţi, inclusiv căţelul, al cărui loc e, de obicei, la picioare :). Şi nu uita că zilele aceastea o găseşti cu 12% reducere pe site-ul Naturlich.

Din acelaşi clan, al pufoşeniilor umplute cu lână Merinos, face parte şi pilota Wool. Am ales pentru voi o plapumă de 200 x 210 centimetri, pe ideea că mai bine atârnă pe jos decât să rămâi descoperit la o singură răsucire "involuntară" a partenerului de somn.

Apropo, pilota şi perna Wool sunt fabricate în România, ştiţi voi, ţara pe care o sărbătorim chiar astăzi, de 1 decembrie.

La mulţi ani şi o iarnă călduroasă!

sursa foto