Cum să ne organizăm spațiile de depozitare în bucătării

Așa cum știm spațiile limitate de depozitare sunt o problema deseori intâlnita in bucătării, iar necesitatea păstrării lucrurilor și mai ales a ingredientelor necesare preparării mâncării în ordine și condiții de igienă corespunzătoare este o nevoie imperioasă.

Pentru asta e nevoie de cat mai multe dulapioare sau compartimente, dar si cutii si borcanase in care sa depozitam mirodeniile si alimente de baza ca faina, orezul sau zaharul. Nicio gospodina careia ii place sa gateasca cu stil nu isi doreste sa vada pungi de hartie si pliculete cu condimente imprastiate peste tot, asadar cea mai buna alternative este sa le depozitam in diferite recipiente si cutii special create pentru asta.

Cu ajutorul unor cutii de depozitare reusim sa mentinem o bucatarie ordonata si sa aducem un plus de culoare printre ustensilele din metal si seturie de vase monocrome.

Daca optam pentru modele originale cu un design aparte, putem cu usurinta reda personalitatea si stilul unei bucatarii. Multi designer si retaileri din domeniu ne imping sa ne amuzam in timp ce pregatim masa si recomanda colectii de borcanase si cutii cu diferite mesaje, in culori la moda si inscriptionate cu font-uri indraznete.

Si bucataria ta poate trece printr-un re-proiectare sau dacă vreți, redecorare, scapand de dezordine cu ajutorul cutiilor de depozitare. Iata cat de mult schimba niste rafturi animate si ordonate o intreaga bucatarie.

Vă prezentăm mai jos e selecție de imagini preluate de pe rețele de socializare care să vă deschidă apetitul de a vă păstra toate lucrurile în ordine și la îndemână în bucătăriile voastre.