Couchsurfing pe canapelele Naturlich

Couchsurfing pe canapelele Naturlich Vara este a festivalurilor și a călătoriilor. Oameni din toată lumea migrează către alte orizonturi în căutare de distracție, cultură și prieteni noi. În orașele mari, cazarea e mereu o problemă, mai ales „în sezon”.

Hotelurile măresc prețurile, iar pensiunile sunt ocupate în proporție de sută la sută. Așa a apărut, în urmă cu 13 ani, portalul couchsurfing.com, prin care tinerii, și nu doar ei, își oferă canapelele de acasă pentru turiști, iar când devin ei turiști, găsesc un loc unde să doarmă, oriunde în lume.

Naturlich te ajută să-ți găsești cea mai potrivită canapea pentru vizitatorii tăi, pentru ca apoi să te poți apuca de surf.

Pentru a face mai interesante recomandarile, o să alegem canapeaua în funcție de evenimentele din orașul tău, fie ele festivaluri, concerte sau meciuri de fotbal.

Canapeaua pentru TIFF, FITS și alte festivaluri culturale.

Rolul principal în această poveste îl joacă, sub atenta îndrumare a regizorului și producătorului Naturlich, canapeaua extensibilă Lorena, ideală pentru a continua vizionările de filme la tine acasă sau - odată extinsă - perfectă pentru un somn lung și liniștit, unde vei visa filmele pe care le-ai văzut la cinematograf. O găsești în magazinele noastre la un preț redus cu 13%.

Canapeaua „electronică” pentru Untold, Delahoya sau Electric Castle.

Ai nevoie de o canapea comodă, care să atenueze și să liniștească vibrațiile și energia acumulate în noaptea de dinainte, la reprezentațiile celor mai tari DJ de pe glob. Recomandarea noastră e canapeaua extensibilă Tempo Lux, o canapea din stofă și piele ecologică, cu un cadru elegant din lemn, care noaptea (sau dimineața, când termină de mixat și cel mai neobosit DJ) se transformă într-un pat extrem de confortabil.

Canapeaua pentru Summer Well și tot ce înseamnă distracție pe litoral.

Vedeta plajei e canapeaua Ronda. Se curăță foarte ușor de nisip, alge, scoici și ce mai aduce briza, nu se pătează și are o rezistență mai mare decât altele în timp, fiind din lemn masiv, tapițerie din stofă și piele ecologică. Dacă te mai grăbești, o mai prinzi la reducere: acum costă 1.399 de lei (în loc de 1.699), adică o reducere de 18%!

Canapeaua pentru evenimentele sportive.

Sportul se joacă de cele mai multe ori în echipă, așa că și canapeaua noastră are nevoie de “coechiperi”. Vă prezentăm setul Costa (nume predestinat marilor fotbaliști), compus dintr-o canapea fixă și două fotolii cu arcuri, tapițate cu piele ecologică.

Alege-o pe cea care ți se potrivește din magazinele Naturlich și apucă-te de couchsurfing!