Coltar extensibil Firenze

Fii primul care evalueaza acest produs.

2.899,00 lei

Termen de livrare: 1-5 Mai | Cod produs: 23782 / 23784

Prezentare

2800 x 2040 mm.

Aceest produs face parte din categoria: Coltare, Canapele

DESCRIERE: Elegantă, un stil modern și primitor, colțarul extensibil Firenze se potrivește în orice locuință, oferind un loc confortabil pentru tine și familia ta. Fiind extensibil, acesta se poate transforma din colțarul elegant din timpul zilei în patul extrem de confortabil în timpul nopții.  Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW, fara polivinilclorhid. Arcuire sezut cu arc sinusoidal. Arcuire spatar cu carton. Sezut cu poliuretan masiv, Picior otel cromat 2DL REC.

SPECIFICATII:

Tip: Coltar extensibil;

Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW, fara polivinilclorhid. Arcuire sezut cu arc sinusoidal. Arcuire spatar cu carton. Sezut cu poliuretan masiv, Picior otel cromat 2DL REC.

Instructiuni ingrijire: Aspirati saptamanal pernele de praf sau folositi o perie de haine. Evitati expunerea la radiatii solare directe sau folosirea produsului la temperaturi sub zero grade Celsius. Toate materialele se curata chimic in centre specializate de curatare.

Aceest produs face parte din categoria: Coltare, Canapele

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

 1 *2 *3 *4 *5 *
Calitate

Produse complementare

799,00 lei
659,00 lei