Camera copilului, o temă serioasă pentru orice părinte

1 Iunie este Ziua Copiilor, un prilej cum nu se poate mai potrivit să discutăm despre cum putem amenaja camera celui mic, corelată cu spațiul, dar și cu bugetele pe care le avem la dispoziție.

Când eram mici, cu toţi visam să avem camera noastră, plină cu jucării, un pat supraetajat şi spaţiu din plin, cât să ne invităm toţi prietenii. Ne jucăm de-a piraţii, astronauţii, vânzătoarele şi câte şi mai câte. Timpul a trecut, dar asta nu înseamnă că nu putem visa în continuare. Dacă noi nu le-am avut, poate copiii noştri se vor putea bucură de nişte camere pe cinste.

Noi îţi propunem o serie de idei pentru decorarea camerei pe care le poţi pune şi tu în aplicare. Vezi ce ţi se potriveşte şi treci la acțiune!

Cine nu ar vrea să stea într-o cameră chic? Crezi că cei mici fac abstracţie de la această regulă? Întreabă-i doar ce ar vrea să deseneze pe pereţi dacă le-ai da voie şi o să vezi câtă imaginaţie au!

În perioada copilăriei, imaginaţia micuţului tău zburdă cel mai intens, iar creierul lui este că un burete pentru informaţia din jur. De aceea este important să-i creezi un mediu în care să se dezvolte armonios şi să-i ofere ocazia să-şi contureze personalitatea. În acest sens, există o mulţime de variante în care poţi decora camera şi o infinitate de accesorii de care să nu se plictisească şi pe care le poţi înlocui pe măsură ce creşte.

Mobilierul în camera micuţului ar trebui să fie sigur şi impresionant. Înainte să începi un astfel de proiect asigură-te că îţi consulţi şi copilul şi îi asculţi ideile.

Te așteptăm să descoperi ofertele rețelei Naturlich pe segmentul camere și mobilier pentru copii.