Black Friday 2016

Black Friday, asa zisa "Vineri Neagra" a cumparaturilor, s-a nascut oficial in 2005 in Statete Unite ale Americii si reprezinta marcarea inceputului de sezon de shopping de Craciun. Ca sa fim mai precisi trebuie mentionat ca inca din 1932 marii retaileri de peste Ocean au profitat de Sarbatoarea Recunostintei - "Thanksgiving Day", deschizand a doua zi dupa ziua libera de joi, devreme, mult inaintea programului normal de functionare si atragand clientii prin promotii si oferte speciale.

In anii de dupa 2005 povestea Black Friday a imbracat hainele moderne ale marktingului, marile retele, impulsionate de mijloacele moderne de comunicare, au perfectionat pe an ce trece tehnicile de vanzare prin lichidari de stoc. Rezultatele au fost spectaculoase, an de an inregistrandu-se cresteri de volume si de numar de clienti atrasi spre aceasta "Sarbatoare" a comertului si a consumului.

In Romania primele manifestari de Black Friday au avut loc cu cinci ani in urma, primele semnale fiind date de retailerii online care au promovat intens si din timp avantajele lichidarilor de stoc de sfarsit de toamna.

Naturlich, ofera clientilor din reteaua de magazine, an de an, oferte tentante si competitive, promotii si lichidari de stoc. Mai mult, in ultimii doi ani, odata cu dezvoltarea platformei de vanzare online, toate aceste facilitati si avantaje-client sunt disponibile practic oricui doreste sa achizitioneze produse de mobilier si decoratiuni marca Naturlich.

Si in acest an, promotiile cuprinse generic sub umbrela Black Friday vor fi disponibile online incepand cu ora 0.00 a zilei de vineri 18 noiembrie si vor fi mentinute online si in reteaua de 10 magazine din tara pana duminica la miezul noptii.

Black Friday - Naturlich inseamna oferte cu adevarat exceptionale, cu discounturi ce pot merge pana la 50% din pretul uzual al diveritelor produse si colectii. Naturlich este o una din cele mai extinse retele de comert cu mobilier si decoratiuni, cu locatii in Tg Mures, Cluj, Sibiu, Alba Iulia, Baia Mare, Medias, Pitesti, Oradea, Braila si Bistrita, cu o oferta de peste 8.000 de produse.